Search
Close this search box.
Κέβιν Σπέισι

Κέβιν Σπέισι: Είναι έτοιμος για τη μεγάλη επιστροφή στο Χόλιγουντ;

Ο Κέβιν Σπέισι έπειτα από την αθώωσή του σχετικά με τις κατηγορίες για σεξουαλική επίθεση φέρεται να είναι έτοιμος για μια μεγάλη επιστροφή στο Χόλιγουντ

Ο συγγραφέας Τζέφρι Μαρκ, φίλος του Κέβιν Σπέισι είπε πως ο ηθοποιός ελπίζει να επιστρέψει στο Χόλιγουντ, παρά τις όποιες διαφωνίες που εξακολουθεί να έχει από ένα μέρος της κινηματογραφικής βιομηχανίας.

Ο Μαρκ δήλωσε στη Daily Mail για τον Κέβιν Σπέισι:

«Θα πρέπει να το ξαναχτίσει, και κάνοντας αυτό, η γνώμη μου είναι ότι θα ακολουθήσει μια κατεύθυνση που δεν είχαμε σκεφτεί πριν. Θα δούμε μια εντελώς νέα δημιουργική πλευρά του να βγαίνει προς τα έξω. Οι περισσότεροι άνθρωποι θα πουν: “Ουάου, δεν το ήξερα”», δήλωσε

Τα μεγάλα ονόματα του Χόλιγουντ δεν έχουν τελειώσει με τον Σπέισι, λέγοντας ότι αν ο καταξιωμένος ηθοποιός μπορέσει να βρει μια ιδέα για να βγάλουν χρήματα τα στούντιο, τότε «θα τον συγχωρέσουν»! «Έρχονται πολλά ακόμα, καλά πράγματα και είμαι ενθουσιασμένος που θα τα δω.»

Προς το παρόν, ο Κέβιν Σπέισι δεν εμπλέκεται σε κανένα επερχόμενο πρότζεκτ με αξιόλογους παραγωγούς ή σκηνοθέτες εξαιτίας των καταγγελιών για σεξουαλική επίθεση. Έχει έναν ρόλο στην ταινία “Control”, αν και δεν περιλαμβάνει τη φυσική του παρουσία, καθώς δανείζει τη φωνή του στο πρότζεκτ.

Κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση διατυπώθηκαν εναντίον του Σπέισι, υποστηρίζοντας αδικήματα που διαπράχθηκαν σε βάρος τεσσάρων ανδρών κατά τα έτη 2004 έως 2013. Οι ισχυρισμοί αυτοί προέκυψαν κατά τη διάρκεια της θητείας του ως καλλιτεχνικού διευθυντή στο αξιόλογο θέατρο Old Vic του Λονδίνου. Αντιμετώπισε εννέα διαφορετικές κατηγορίες, που περιλάμβαναν σεξουαλική επίθεση και εξαναγκασμό σε σεξουαλικές πράξεις. Η πιθανή συνέπεια μιας ένοχης ετυμηγορίας ήταν η ισόβια κάθειρξη. Ωστόσο, τον Ιούλιο του 2023, ο Σπέισι αθωώθηκε και από τις εννέα κατηγορίες.

Γιώργος Λάνθιμος: Κέρδισε τον Χρυσό Λέοντα στο Φεστιβάλ Βενετίας για την ταινία «Poor Things»

Φωτογραφία εξωφύλλου

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr