Search
Close this search box.

Η Universal συζητάει με τον David Leitch για να σκηνοθετήσει νέα ταινία «Jurassic World»

Θα «αναστήσει» ο Leitch μια κουρασμένη κινηματογραφική σειρά;

Μπορεί το «Jurassic World: Κυριαρχία» να έγινε δεκτό με γκρίνια τόσο από το κοινό όσο και από τους κριτικούς, όμως το ένα δισεκατομμύριο σε παγκόσμιες εισπράξεις φανέρωσε πως το ενδιαφέρον των θεατών για το εν λόγω κινηματογραφικό σύμπαν των δεινοσαύρων κάθε άλλο παρά έχει εξανεμιστεί. Γι’ αυτό και δεν αποτελεί έκπληξη πως έχει από τώρα ανακοινωθεί η ημερομηνία κυκλοφορίας στις αίθουσες ενός νέου φιλμ για το franchise, και πιο συγκεκριμένα στις 2 Ιουλίου του 2025. Έχει γίνει ήδη γνωστό πως η Universal Pictures έχει κάνει πρόταση στον David Leitch, ένα από τα πιο περιζήτητα χολιγουντιανά ονόματα στο σινεμά δράσης των τελευταίων ετών («Deadpool 2», «Bullet Train») για να βρίσκεται στο τιμόνι της σκηνοθεσίας.

Κριτική – Poor Things: Μια Οδύσσεια σεξουαλικότητας

Το σενάριο θα υπογράψει ο David Koepp, σεναριογράφος των δύο πρώτων «Jurassic Park», ενώ ο Steven Spielberg θα έχει χρέη executive producer. Σύμφωνα με πληροφορίες η πλοκή θα ακολουθεί ένα εντελώς καινούριο μονοπάτι για τη σειρά και δεν θα περιλαμβάνει καθόλου παλιότερους ηθοποιούς της όπως τον Chris Pratt, την Bryce Dallas Howard και τον Sam Neill.

Να σημειωθεί πως η Universal έχει συνεργαστεί ξανά με τον Leitch για το «Fast & Furious: Hobbs & Shaw» που σημείωσε μεγάλη εμπορική επιτυχία, ενώ αναμένεται να βγει στους κινηματογράφους και η νέα τους σύμπραξη με τίτλο «The Fall Guy», με πρωταγωνιστές τους Ryan Gosling κι Emily Blunt.

Drive-Away Dolls: Καινούριο τρέιλερ για την ταινία του Ethan Coen

 

 

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr