Search
Close this search box.
Scarlett Johansson Andrea Arnold

Η Scarlett Johansson θα πρωταγωνιστήσει στη νέα ταινία της Andrea Arnold

Ραντεβού σε μελλοντικά Όσκαρ; Ένα από τα πιο «hot» σενάρια που κυκλοφορούν στη βιομηχανία αυτήν τη στιγμή, και σύμφωνα με πολλούς μοιάζει να έχει και οσκαρικές προοπτικές, φαίνεται να βρήκε πρωταγωνίστρια.

Σύμφωνα με το Deadline, η Scarlett Johansson αναμένεται να ηγείται του καστ του αστυνομικού θρίλερ «Featherwood» που θα σκηνοθετήσει η Andrea Arnold («Fish Tank», «American Honey»), η οποία αυτόν τον καιρό δουλεύει στο post-production του «Bird», ένα δράμα με πρωταγωνιστή τον Barry Keoghan. Σημειώνεται πως η Johansson θα εκτελεί και χρέη συμπαραγωγού στο όλο εγχείρημα μαζί με τους Jonathan Lia και Keenan Flynn.

Η πλοκή βασίζεται σε αληθινά γεγονότα, και πιο συγκεκριμένα στην ιστορία της Carol Blevins που έγινε μια από τις σημαντικότερες πληροφοριοδότριες του FBI κατά τη διάρκεια μιας εξαετούς έρευνας για την εξάρθρωση της εγκληματικής νεοναζιστικής οργάνωσης ονόματι Άρια Αδελφότητα του Τέξας. Με τη συνδρομή της, ζώντας ουσιαστικά ανάμεσα στα μέλη της συμμορίας, η Blevins κατόρθωσε να οδηγήσει στην καταδίκη 13 μελών της οργάνωσης. Το σενάριο στηρίζεται πάνω στο βραβευμένο άρθρο της Dallas Morning News γύρω από το θέμα δια χειρός Scott Farwell και υπογράφεται από τον Ned Benson («Η Εξαφάνιση της Eleanor Rigby»).

Margot Robbie και Colin Farrell θα πρωταγωνιστήσουν στο «A Big Bold Beautiful Journey» του Kogonada

Φωτογραφία εξωφύλλου

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr