Search
Close this search box.
Message from the King

Η ταινία της ημέρας στην TV 02/02: «Κινγκ: Μια Ιστορία Εκδίκησης» – ΕΡΤ3

Το “Message from the King” είναι μια νεο-νουάρ ταινία θρίλερ του 2016 σε σκηνοθεσία Fabrice Du Welz.

Netflix: 3 συμβουλές για την ενίσχυση του σήματος του Wi-Fi σας

Η ιστορία ακολουθεί τον Jacob King, τον οποίο υποδύεται ο Chadwick Boseman, ένας Νοτιοαφρικανός που ταξιδεύει στο Λος Άντζελες αναζητώντας την εξαφανισμένη αδερφή του, Bianca. Με την άφιξή του, ο Κινγκ ανακαλύπτει τη βάναυση πραγματικότητα της ζωής της αδερφής του και τον επικίνδυνο υπόκοσμο στον οποίο συμμετείχε.

Καθώς ο King περιπλανιέται στους βρώμικους δρόμους του Λος Άντζελες, συναντά έναν ιστό διαφθοράς, βίας και εξαπάτησης. Αποφασισμένος να αποκαλύψει την αλήθεια για την εξαφάνιση της αδερφής του, ο Κινγκ χρησιμοποιεί τις μαχητικές του ικανότητες και την επινοητικότητα του για να περιηγηθεί στον σκοτεινό και ύπουλο κόσμο του εγκλήματος.

Ο ατμοσφαιρικός τόνος και ο έντονος ρυθμός της ταινίας συμβάλλουν στη neo-noir αισθητική της, με τον Chadwick Boseman να προσφέρει μια δυνατή και συναισθηματικά φορτισμένη ερμηνεία ως πρωταγωνιστής. Το υπόλοιπο καστ περιλαμβάνει τον Λουκ Έβανς, την Τερέζα Πάλμερ και τον Άλφρεντ Μολίνα, προσθέτοντας βάθος στη σύνθετη αφήγηση.

Το “Message from the King” χαρακτηρίζεται από τον έντονο ρεαλισμό του και μια συναρπαστική ιστορία που εξερευνά τις πιο σκοτεινές πτυχές της αστικής ζωής. Η ταινία συνδυάζει στοιχεία ενός θρίλερ εκδίκησης με μια νουάρ ευαισθησία, δημιουργώντας μια τεταμένη και ατμοσφαιρική εμπειρία για τους θεατές. Η ταινία έκανε πρεμιέρα στο Netflix τον Αύγουστο του 2017.

You are currently viewing a placeholder content from Youtube. To access the actual content, click the button below. Please note that doing so will share data with third-party providers.

More Information

  • Παρασκευή 02/02/24 στις 23:00, ΕΡΤ3
  • Χώρα: ΗΠΑ, Ηνωμένο Βασίλειο, Βέλγιο, Γαλλία
  • Διάρκεια: 102 λεπτά
  • Σκηνοθεσία: Fabrice Du Welz
  • Πρωταγωνιστούν: Chadwick Boseman, Luke Evans, Teresa Palmer, Alfred Molina

«28 Years Later»: Ο Κίλιαν Μέρφι εκφράζει έντονο ενδιαφέρον για το σίκουελ της ζόμπι ταινίας

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr