Search
Close this search box.
deck the hellas

Η ταινία της ημέρας στην TV: «Χριστούγεννα στην Πρίζα» – ΕΡΤ3

Το “Deck the Halls” συνδυάζει συγκινητικές στιγμές με κωμικό ύφος, προσφέροντας στους θεατές μια απολαυστική και διασκεδαστική εικόνα της εορταστικής περιόδου.

Ο John Lennon και η Yoko Ono σε μια χριστουγεννιάτικη ιστορία (ΒΙΝΤΕΟ)

Η γραφική πόλη του Cloverdale γίνεται το σκηνικό για μια χιουμοριστική σύγκρουση ιδανικών διακοπών. Ο Buddy Hall, που υποδύεται ο Danny DeVito, είναι ένας νεοφερμένος με μια υπερβολική τάση για χριστουγεννιάτικες διακοσμήσεις, με στόχο να δημιουργήσει ένα θέαμα ορατό από το διάστημα. Αυτό πυροδοτεί έναν ανταγωνισμό με τον πιο παραδοσιακό Steve Finch, τον οποίο υποδύεται ο Matthew Broderick, του οποίου τα ειρηνικά σχέδια διακοπών διαταράσσονται από τις υπερβολικές εμφανίσεις του Buddy. Καθώς ο ανταγωνισμός εντείνεται, οι δύο γείτονες βρίσκονται μπλεγμένοι σε μια εορταστική μάχη που όχι μόνο δοκιμάζει τις αντοχές τους αλλά προκαλεί και την κατανόηση του αληθινού νοήματος των Χριστουγέννων. Μέσα στο κωμικό χάος, η ταινία υφαίνει θέματα της φιλίας, της οικογενειακής δυναμικής και της σημασίας του να αγκαλιάζεις το πνεύμα των γιορτών στις διάφορες μορφές του.

You are currently viewing a placeholder content from Youtube. To access the actual content, click the button below. Please note that doing so will share data with third-party providers.

More Information

  • Τετάρτη 27/12/23 στις 23:00, ΕΡΤ3
  • Έτος: 2006
  • Χώρα: ΗΠΑ
  • Διάρκεια: 93 λεπτά
  • Σκηνοθεσία: Τζον Γουάιτσελ
  • Πρωταγωνιστούν: Ντάνι ντε Βίτο, Μάθιου Μπροντερικ, Κρίστιν Τσενογουίθ, Κρίστιν Ντέιβις, Ντύλαν Μπλου, Κέλι Αλτριτζ, Γκίλιαν Βιγκμαν, Σον Ο Μπράιαν

Τα κάλαντα των Χριστουγέννων στην Ελλάδα απ’ άκρη σ’ άκρη

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr