Search
Close this search box.
mission impossible fall out

Η ταινία της ημέρας στην TV: «Επικίνδυνη Αποστολή: Η Πτώση» – ALPHA

Η έκτη δόση του εμβληματικού franchise δράσης που εκτοξεύει το κοινό σε έναν κόσμο όπου τα όρια μεταξύ πίστης και προδοσίας θολώνουν.

LOTR – Hobbit: Ποια είναι η ιστορία του Mithril ;

Ο Τομ Κρουζ εμφανίζεται ως Ίθαν Χαντ, αδάμαστος πράκτορας του ΔΝΤ, του οποίου οι αποστολές χαρακτηρίζονται από συναρπαστικά ακροβατικά και επιδίωξη δικαιοσύνης.

Καθώς η ομάδα του ΔΝΤ κάνει έναν αγώνα δρόμου ενάντια στον χρόνο για να αποτρέψει μια ολέθρια παγκόσμια καταστροφή, οι συμμαχίες δοκιμάζονται και αυξάνουν ολοένα την αδρεναλίνη.

Το «Mission: Impossible – Fallout» επικεντρώνεται στην επείγουσα αποστολή να αποτραπεί μια τρομοκρατική ομάδα που ονομάζεται «Απόστολοι», ένα παρακλάδι του Συνδικάτου, που επιδιώκει να αποκτήσει τρεις πυρήνες πλουτωνίου. Ο Ίθαν Χαντ και η ομάδα του, συμπεριλαμβανομένων των Λούθερ Στίκελ και Μπέντζι Νταν, αντιμετωπίζουν την κλιμακούμενη απειλή μιας πιθανής πυρηνικής καταστροφής. Η δράση εντείνεται με την εμπλοκή του August Walker, ενός ηθικά διφορούμενου πράκτορα της CIA που υποδύεται ο Henry Cavill, ο οποίος έχει αναλάβει να επιβλέπει τις ενέργειες του Ethan. Η καταδίωξη εκτείνεται σε παγκόσμιες τοποθεσίες όπως το Παρίσι, το Λονδίνο και τα τραχιά τοπία του Κασμίρ. Η Rebecca Ferguson επαναλαμβάνει τον ρόλο της ως Ilsa Faust, πρώην πράκτορας της MI6.

  • Κυριακή 17/12/23 στις 22:00, ALPHA
  • Έτος: 2018
  • Χώρα: ΗΠΑ
  • Διάρκεια: 147 λεπτά
  • Σκηνοθεσία: Κρίστοφερ ΜακΚουόρι
  • Πρωταγωνιστούν: Τομ Κρουζ, Χένρι Κάβιλ, Σάιμον Πεγκ, Βινγκ Ρέιμς, Ρεμπέκα Φέργκιουσον

6 διάσημοι ηθοποιοί και σκηνοθέτες που απέρριψαν το Όσκαρ

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr