Search
Close this search box.

Η συνεργασία Måneskin και Tom Morello είναι γεγονός

Το ολοκαίνουριο τραγούδι που ετοίμασαν οι Måneskin σε συνεργασία με τον Tom Morello

Το ολοκαίνουριο τραγούδι με τίτλο “Gossip”

Είναι πλέον γεγονός πως οι Måneskin συνεργάστηκαν με τον Tom Morello, του οποίου οι θρυλικές ικανότητες, υπογράφουν το πρόσφατο τραγούδι με τον τίτλο “Gossip”. Ο διάσημος μουσικός και τραγουδοποιός, ηγέτης του συγκροτήματος Rage Against the Machine, συνεργάστηκε με τους ανερχόμενους Ιταλούς rockers, που σάρωσαν στη Eurovision του 2021, στο κομμάτι αυτό. Το τραγούδι αποτελεί μια πρόγευση μόνο του  επερχόμενου ολοκληρωμένου άλμπουμ των Måneskin , με τίτλο “RUSH” που θα κυκλοφορήσει στις 20 Ιανουαρίου.

maneskin

Τί είπαν οι Måneskin και Tom Morello για την συνεργασία τους

Ο Tom Morello δήλωσε: “Όταν όμως τους είδα να παίζουν ζωντανά, έμεινα με το στόμα ανοιχτό. Έχουν μια φοβερή δυναμική, ένα μοναδικό sex appeal και ροκάρουν τόσο καλά ώστε να θεωρηθούν ότι καλύτερο έχει γνωρίσει η rock and roll σκηνή για την νέα γενιά. Καταφέραμε να βρεθούμε σε έναν studio στο Hollywood, όπου διαπίστωσα πως είναι μια πολύ καλή μπάντα, όπου όλοι παίζουν πολύ καλή μουσική, γράφουν ωραία τραγούδια, συνδέονται με το κοινό τους σε ένα πολύ συναισθηματικό επίπεδο και όταν τους δεις πάνω στη σκηνή ζωντανά το κοινό πραγματικά τρελαίνεται! Μοιάζουν πολύ με μεγάλες μπάντες που ξεκίνησαν την πορεία τους τη δεκαετία των 90s”.

Ο Damiano David, ο κύριος τραγουδιστής του συγκροτήματος, δήλωσε τα εξής:

“Η τεράστια εμπειρία που έχει ο Tom Morello, μάς έδωσε την ευκαιρία να μάθουμε να δουλεύουμε πάνω σε νέα τραγούδια χωρίς να κάνουμε υπερπροσπάθεια. Ένα ευχαριστώ δεν είναι αρκετό γι’ αυτήν τη συνεργασία. Είναι μεγάλη τιμή για όλους μας”.

Αντίστοιχα τοποθετήθηκαν και τα υπόλοιπα μέλη του συγκροτήματος. Ο Ethan Torchio (ντράμερ) εύστοχα παρατήρησε πως: “Ο Morello έφερε στους Måneskin την μαγεία των Rage!”, ενώ η Victoria De Angelis (μπασίστρια) πρόσθεσε πως: “Το τραγούδι αυτό ξεκίνησε με μία μελωδία που είχε σκεφτεί ο Thomas [Raggi, κιθαρίστας] καιρό πριν και το κρατούσαν στο αρχείο τους μέχρι να εξελιχθεί σε αυτό που ήθελαν” με τον Thomas να εξομολογείται πως “το να παίζουν μουσική μαζί του είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα”.

Δείτε το video clip του “Gossip” παρακάτω.

You are currently viewing a placeholder content from Youtube. To access the actual content, click the button below. Please note that doing so will share data with third-party providers.

More Information

Η Κ.Ο.Θ. παρουσιάζει τη συνέχεια των συναυλιών της «Ταξιδεύοντας στην Ελλάδα με την Κ.Ο.Θ.»

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr