Search
Close this search box.

Η Ούμα Θέρμαν και η κόρη της Μάγια Χοκ μαζί στο ”The Kill Room” – Τρέιλερ

Η Ούμα Θέρμαν μοιράζεται την οθόνη με την κόρη της Μάγια Χοκ.

Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ για το The Kill Room, το οποίο παρουσιάζει την Ούμα Θέρμαν μαζί με την κόρη της Μάγια Χοκ σε μια ταινία που σηματοδοτεί επίσης την επανένωση της Θέρμαν και του Σάμιουελ Λ. Τζάκσον σχεδόν 30 χρόνια μετά το Pulp Fiction του 1994, σε σκηνοθεσία του Νικόλ Παόνε και σε σενάριο του Τζόναθαν Τζέικομπσον. Στη σκοτεινή κωμωδία πρωταγωνιστούν επίσης οι Τζο Μανγκανιέλο, Λάρι Πάιν, Ντέμπι Μαζάρ και η Λιβ Μόργκαν του WWE.

Kill Bill: Το ατύχημα που είχε η Ούμα Θέρμαν στα γυρίσματα της ταινίας!

Το The Kill Room αφορά μία έμπορο έργων τέχνης ( Θέρμαν) η οποία συνεργάζεται με έναν εκτελεστή (Μανγκανιέλο) και το αφεντικό του (Τζάκσον) για ένα σχέδιο που αφορά το «ξέπλυμα μαύρου» χρήματος. Tο The Kill Room θα βγει στους κινηματογράφους στις 29 Σεπτεμβρίου αλλά η  Θέρμαν θα πρωταγωνιστεί και στην ρομαντική κομεντί Red, White & Royal Blue, που θα προβληθεί στο Prime Video στις 11 Αυγούστου.

Η ταινία ”The Kill Room”  θα μας προσφέρει την πρώτη εμφάνιση στην οθόνη μεταξύ της Θέρμαν (η οποία είναι επίσης συμπαραγωγός) και της κόρης της, της 25χρονης πρωταγωνίστριας του Stranger Things, της οποίας ο πατέρας είναι ο Ίθαν Χοκ, όπου την έχει σκηνοθετήσει για την επερχόμενη ταινία Wildcat.

The Kill Room: Δείτε το τρέιλερ

You are currently viewing a placeholder content from Youtube. To access the actual content, click the button below. Please note that doing so will share data with third-party providers.

More Information

Λίγα λόγια τη Μάγια Χοκ:

 

Η Μάγια Χοκ, γεννημένη στις 8 Ιουλίου 1998, αφήνει γρήγορα το στίγμα της στον κόσμο της ψυχαγωγίας. Ως κόρη των ηθοποιών Ούμα Θέρμαν και Ίθαν Χοκ, κληρονομεί μια κληρονομιά ταλέντου και δημιουργικότητας. Ωστόσο, είναι οι δικές της μοναδικές ικανότητες και η σαγηνευτική της παρουσία που την έχουν εκτοξεύσει στο προσκήνιο.

Ο ρόλος της Χοκ που την έκανε να ξεχωρίσει ήρθε στην τρίτη σεζόν της επιτυχημένης σειράς του Netflix “Stranger Things”, όπου υποδύθηκε τον αινιγματικό χαρακτήρα της Ρόμπιν Μπάκλεϊ. Η ερμηνεία της επαινέθηκε για την αυθεντικότητα και το βάθος της, κερδίζοντας μια αφοσιωμένη βάση θαυμαστών και την αναγνώριση των κριτικών.

Πέρα από τη μικρή οθόνη, η Χοκ επιχείρησε να ασχοληθεί με τη μουσική, αναδεικνύοντας το πολύπλευρο καλλιτεχνικό της ταλέντο. Το ντεμπούτο άλμπουμ της, “Blush”, αποκάλυψε την αισθαντική και μελωδική φωνή της, εδραιώνοντας την ως πολυδιάστατη καλλιτέχνιδα.

Στον κόσμο του κινηματογράφου, η Χοκ έχει κοσμήσει την οθόνη σε έργα όπως το “Once Upon a Time in Hollywood” και το “Mainstream”. Η ικανότητά της να μεταβαίνει απρόσκοπτα μεταξύ διαφορετικών μέσων υπογραμμίζει την ευελιξία της και τις δυνατότητες για μακροπρόθεσμη επιτυχία.

Με το χάρισμα, το ταλέντο και την προθυμία της να εξερευνήσει διάφορες πτυχές της βιομηχανίας του θεάματος, η Μάγια Χοκ συνεχίζει να γοητεύει το κοινό και να χαράζει τη δική της πορεία στο Χόλιγουντ. Καθώς η καριέρα της εξελίσσεται, είναι σαφές ότι είναι ένα ανερχόμενο αστέρι με λαμπρό μέλλον μπροστά της.

 

Όσκαρ 2022: Η Ούμα Θέρμαν και ο Τραβόλτα χόρεψαν ξανά τον χορό του Pulp Fiction (Βίντεο)

Οι πληροφορίες αντλήθηκαν από το People

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr