Search
Close this search box.
νέα ταινία εξορκιστής

Η νέα ταινία τρόμου του Ντέιβιντ Γκόρντον Γκριν «Ο Εξορκιστής: Πιστός» υπόσχεται να μας καταπλήξει! (ΤΡΕΙΛΕΡ)

Η ταινία με τίτλο «Ο Εξορκιστής: Πιστός» του σκηνοθέτη Ντέιβιντ Γκόρντον Γκριν θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες την Πέμπτη 12 Οκτωβρίου 2023.

 Η πιο τρομαχτική ταινία όλων των εποχών κυκλοφόρησε πριν από 50 χρόνια και κατέκτησε αμέσως την μεγάλη οθόνη, τρομοκρατώντας θεατές σε όλο τον κόσμο. Φέτος τον Οκτώβριο επανέρχεται με ένα νέο κεφάλαιο.

Από την εταιρία παραγωγής ταινιών Blumhouse και τον σκηνοθέτη Ντέιβιντ Γκόρντον Γκριν, ο οποίος επανέφερε και την τριλογία τρόμου «Η νύχτα με τις μάσκες» έρχεται «Ο Εξορκιστής: Πιστός».

Ο τραγικός θάνατος της εγκύου συζύγου του Βίκτορ Φίλντινγκ (υποψήφιου για Όσκαρ Λέσλι Όντομ) στον φονικό σεισμό στην Αϊτή πριν από 12 χρόνια, τον ανάγκασε να μεγαλώσει μόνος του την κόρη τους Άντζελα (Λίντια Τζουέτ). Η Άντζελα και η φίλη της Κάθριν εξαφανίζονται στο δάσος και επιστρέφουν τρεις μέρες μετά χωρίς καμία ανάμνηση γα το τι συνέβη. Έτσι ξεκινάει μια σειρά αλυσιδωτών γεγονότων που αναγκάζουν τον Βίκτορ να αντιμετωπίσει το απόλυτο κακό, και να αναζητήσει μέσα στην απόγνωση του το μοναδικό άτομο που έχει βιώσει κάτι αντίστοιχο, την Κρις ΜακΝιλ (βραβευμένη με Όσκαρ Έλεν Μπέρστιν).

Να θυμίσουμε ότι «ο Εξορκιστής» – βασισμένος στο μπεστ-σέλερ του Γουίλιαμ Πίτερ Μπλάτι – όταν κυκλοφόρησε στις αίθουσες έκανε ρεκόρ εισιτηρίων και απέσπασε 10 υποψηφιότητες για Όσκαρ, ενώ μπήκε και στην λίστα των υποψηφιοτήτων για Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας.

Σκηνοθεσία : Ντέιβιντ Γκόρντον Γκριν

Πρωταγωνιστούν : Λέσλι Όντομ Τζούνιορ, Αν Ντάουντ, Τζένιφερ Νέτελς, Νόρμπερτ Λίο Μπατζ, Λίντια Τζουέτ, Ολίβια Μάρκουμ, Έλεν Μπέρστιν.

 

You are currently viewing a placeholder content from Youtube. To access the actual content, click the button below. Please note that doing so will share data with third-party providers.

More Information

Εξορκισμός – ταινίες: 10 θρίλερ που κατέλαβαν το Box Office

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr