Search
Close this search box.
Η Μάγισσα η σειρά

Η Μάγισσα: Σάρωσε η πρεμιέρα της νέας τηλεοπτικής σειράς

H σειρά του ΑΝΤ1, “Η Μάγισσα”, έκανε το ντεμπούτο της, αφήνοντας έντονες εντυπώσεις στους τηλεθεατές από το πρώτο κιόλας επεισόδιο.

Το τηλεοπτικό κοινό ενθουσιάστηκε με τη σειρά, ενώ πολλά σχόλια από το κοινό επαίνεσαν την Έλλη Τρίγκου για την εξαιρετική της ερμηνεία στον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Το τηλεοπτικό κοινό αγκάλιασε με ενθουσιασμό τη “Μάγισσα”, η οποία το άφησε άναυδο με το πρώτο επεισόδιο, εκτοξεύοντας γρήγορα το hashtag #Magissa στην κορυφή του Twitter μέσα σε λίγα λεπτά. Μπορούμε να πούμε με σιγουριά ότι τέτοιος θόρυβος είχε να παρατηρηθεί από την κυκλοφορία των “Άγριων Μελισσών” για τηλεοπτική σειρά.

Η Έλλη Τρίγκου συγκέντρωσε τη μεγαλύτερη προσοχή και τους περισσότερους επαίνους για τη σαγηνευτική της ερμηνεία. Ωστόσο, αυτό που πραγματικά άφησε εντύπωση στο κοινό ήταν η σχολαστική προσοχή στη λεπτομέρεια και η άκρως πειστική κινηματογράφηση της παραγωγής.

You are currently viewing a placeholder content from Youtube. To access the actual content, click the button below. Please note that doing so will share data with third-party providers.

More Information

 

Στο επερχόμενο επεισόδιο της σειράς “Η μάγισσα”:
Mετά την απώλεια του βρέφους  όλοι μένουν συντετριμένοι. Η Θεοφανία βρίσκεται υπό κράτηση ως βασική ύποπτη. Η Μεταξία πιστεύει ακράδαντα ότι ο Θεοφάνης είναι υπεύθυνος για την τραγωδία, αλλά ο Μάρκος παίρνει το μέρος του Θεοφάνη.

Η γενική συναίνεση είναι ότι οι πραγματικοί ένοχοι πίσω από την εξαφάνιση του βρέφους είναι οι Μπραϊτάνοι., μια οικογένεια που πρόσφατα έλυσε τις διαμάχες της με τους Λασκαραίους. Η εύθραυστη ανακωχή μεταξύ τους διαλύεται τώρα και οι Λασκαραίοι ετοιμάζονται να απαντήσουν δυναμικά.

Ο Αντρέι, σε μια προσπάθεια να σώσει τη ζωή του, αποκαλύπτει το όνομα του προσώπου που σκοπεύει να επισκεφθεί στον Θράσο και τον Μόφορη, τους δύο πειρατές. Ωστόσο, οι πειρατές έχουν ήδη αποφασίσει για τον τρόπο δράσης τους.

 

 

 

 

 

Η “Μάγισσα” οδεύει προς το Netflix;

 

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr