Search
Close this search box.
vader

Η αυθεντική σκηνή του Star Wars πριν από τη μεταγλώττιση της φωνής του Darth Vader είναι πραγματικά περίεργη (ΒΙΝΤΕΟ)

Όταν το Star Wars έκανε το ντεμπούτο του το 1977, ο Darth Vader έγινε ένας εμβληματικός χαρακτήρας, εντυπωσιάζοντας το κοινό με την απειλητική παρουσία του.

10 ταινίες που χρειάστηκαν πολλά εκατομμύρια για να δημιουργηθούν

Δύο άνθρωποι ήταν αυτοί που ερμήνευσαν τον Βέιντερ, με τον Ντέιβ Πρόουζ να είναι ο φυσικός ηθοποιός για τον τρομακτικό Άρχοντα Σιθ ενώ ο Τζέιμς Ερλ Τζόουνς έδωσε τη φωνή του στον Βέιντερ. Ο Τζόουνς επέτρεψε στην Ντίσνεϊ να χρησιμοποιήσει τις προηγούμενες ηχογραφήσεις του για τη φωνή του Βέιντερ, που αναδημιουργήθηκε από AI με την έγκρισή του. Στην πρόσφατη σειρά Obi-Wan Kenobi, ο Jones έλαβε τα εύσημα για την παροχή της φωνής, αλλά στην πραγματικότητα ήταν προϊόν AI.

Ο Sebastian Shaw έπαιξε για λίγο τον Vader στο Return of the Jedi κατά τη διάρκεια της σκηνής αποκάλυψης. Ο μελλοντικός ρόλος του Vader στα έργα του Star Wars παραμένει αβέβαιος, με τον Hayden Christensen να προτείνει μια πιθανή σειρά Vader στο Disney+.

Ο Vader έκανε μια σύντομη εμφάνιση στη σειρά Ahsoka, όπου ο Christensen διατήρησε κυρίως την εμφάνισή του Anakin. Παρά το γεγονός ότι έχουμε εξερευνήσει μεγάλο μέρος της ιστορίας του Vader, μπορεί να υπάρχουν ακόμα ευκαιρίες να εμβαθύνουμε στην αφήγηση του εμβληματικού χαρακτήρα. Δείτε πώς ήταν η αυθεντική φωνή του ηθοποιού που υποδυόταν τον κακό των άστρων! Εμείς πάντως δεν είχαμε φανταστεί ποτέ ο τρομερός άρχοντας να μιλάει έτσι…

You are currently viewing a placeholder content from Youtube. To access the actual content, click the button below. Please note that doing so will share data with third-party providers.

More Information

Πηγή εξωφύλλου

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr