Search
Close this search box.
Ζακ_Σνάιντερ_300_sequel

Ζακ Σνάιντερ: Ανέκτησε τα δικαιώματα του sequel της ταινίας «300»

Ο Ζακ Σνάιντερ ανέκτησε τα δικαιώματα του sequel των «300», την ταινία «Blood and Ashes» που περιγράφεται ως «απίστευτα ομοερωτικό» και «υπερβίαιο».

Σϋμφωνα με το THR, ο Σνάιντερ έγραψε το σενάριο για λογαριασμό της Warner Βros. πριν ξεκινήσει το «Justice League», και η ιστορία που έκανε κατέληξε να είναι διαφορετική από ένα απλό sequel του «300».

Η νέα αυτή ιστορία, επικεντρώθηκε περισσότερο στη σχέση μεταξύ του Μεγάλου Αλεξάνδρου και του δεύτερου στην εξουσία, του Ηφαιστίωνα. Και περιγράφηκε ως «μια γκέι ιστορία αγάπης που ήταν επίσης ένα αρχαιοελληνικό πολεμικό έπος, κάτι που είπε ότι άρεσε και υπερασπίστηκε το τότε στέλεχος της Warners, Courtenay Valenti».

Η Warner Bros. αποφάσισε να μην προχωρήσει με την ταινία, μετά τον δύσκολο δρόμο που τράβηξε το «Justice League». Τώρα, το έργο που συνέγραψε ο Kurt Johnstad μπορεί να δει το φως της δημοσιότητας, καθώς ο Σνάιντερ και η σύζυγός του (που είναι συχνά και παραγωγός των ταινιών του), Ντέμπορα Σνάιντερ, έχουν ανακτήσει τα δικαιώματά του.

«Πήραμε πίσω τα δικαιώματα, ώστε να μπορούμε να το κάνουμε αν το θέλουμε», δήλωσε ο Σνάιντερ. «Δεν ξέρω ποια είναι η αγορά για μια απίστευτα ομοερωτική, σούπερ βίαιη, σούπερ σεξουαλική ταινία. Αλλά ίσως είναι τέλεια».

Ο Σνάιντερ είχε προηγουμένως πει ότι ήθελε τα sequel του «300» να διαδραματίζονται κατά τη διάρκεια του Πολέμου της Αμερικανικής Επανάστασης ή στο Άλαμο, μαζί με μια ταινία του Τζορτζ Ουάσιγκτον σε στυλ «300».

Τετάρτη με Σπίλμπεργκ, Τέιλορ, Σταλόνε – Δείτε το πρόγραμμα ταινιών σήμερα στην ελληνική τηλεόραση

Φωτογραφία εξωφύλλου

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr