Search
Close this search box.
Bloomberg Connects

Ελεύθερη πρόσβαση σε 250 πολιτιστικά ιδρύματα σε όλον τον κόσμο με το Bloomberg Connects

Το Bloomberg Connects παρέχει εύκολη πρόσβαση σε ένα ευρύ φάσμα πολιτιστικών ιδρυμάτων σε όλο τον κόσμο, με μερικά μόνο χτυπήματα στο smartphone σας.

5 πυρκαγιές που κατέστρεψαν ιστορικές πόλεις

Η εφαρμογή Bloomberg Connects χρησιμεύει ως ψηφιακή πύλη σε περισσότερα από 250 μουσεία, γκαλερί τέχνης, βοτανικούς κήπους, πάρκα γλυπτικής και άλλους πολιτιστικούς χώρους. Περιλαμβάνονται αξιόλογοι χώροι όπως το MoMA, το Met και το Design Museum London. Εμβαθύνετε σε πληροφορίες πίσω από τα παρασκήνια, βίντεο καλλιτεχνών και ηχογραφήσεις που αποκαλύπτουν απρόσκοπτα το βασίλειο της τέχνης και του πολιτισμού, όλα προσβάσιμα με την άνεσή σας, χωρίς χρέωση. Φέτος, το Bloomberg ανέλαβε το ρόλο του επίσημου ψηφιακού οδηγού για το Φεστιβάλ Design του Λονδίνου, επιτρέποντας στους συμμετέχοντες να αποκτήσουν βαθύτερες γνώσεις για τα 40+ περίπτερα και τις εγκαταστάσεις της εκδήλωσης.

Η εφαρμογή χρησιμεύει ως ένας ανεκτίμητος εικονικός σύντροφος για όσους εξερευνούν τα πολιτιστικά ιδρύματα. Προσφέρει λεπτομέρειες σχετικά με τις τρέχουσες εκθέσεις στα 250+ συνεργαζόμενα ιδρύματα. Προσαρμοσμένη στις ατομικές προτιμήσεις, η εφαρμογή δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να περιηγηθούν στο περιεχόμενο με τον προτιμώμενο ρυθμό τους, είτε αναζητούν συνοπτικό και εύκολα κατανοητό υλικό είτε σε βάθος εξερεύνηση. Επιπλέον, όλοι οι οδηγοί μπορούν να μεταφορτωθούν, επιτρέποντας στους χρήστες να τους απολαμβάνουν εκτός σύνδεσης. Επιπλέον, η εφαρμογή ενισχύει την προσωπική πολιτιστική εμπειρία παρέχοντας εργαλεία όπως βοήθεια προγραμματισμού, διαδραστικούς χάρτες και σημεία ταχείας πρόσβασης στο περιεχόμενο της εφαρμογής.

Ενημερωθείτε για την εφαρμογή εδώ

Λεονάρντο Ντι Κάπριο: Ένας πραγματικός σταρ του αμερικανικού κινηματογράφου

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr