Search
Close this search box.
10 αποφθέγματα διασήμων

Δύσκολη η προπόνηση; 10 αποφθέγματα διασήμων που θα σε παρακινήσουν

«ΠΕΝΤΕ ΛΕΠΤΑ ΑΚΟΜΑ», ψιθυρίζεις στον εαυτό σου καθώς πατάς το κουμπί αναβολής και αναποδογυρίζεις το ξυπνητήρι. Υποτίθεται ότι, έπρεπε να ήσουν ήδη στο γυμναστήριο εδώ και 10 λεπτά. Ο μόνος σου αντίπαλος; Ο εαυτός σου!

Είναι απολύτως φυσιολογικό χάνει κανείς το κίνητρο για γυμναστική που και που ή για μια συστηματική προπόνηση 2-3 φορές την εβδομάδα. Όλα τρέχουν τόσο πολύ! Οι πληροφορίες, οι άνθρωποι, οι σχέσεις, οι εργασιακές, κοινωνικές και προσωπικές ευθύνες…

Σε καταλαβαίνουμε. Γι’ αυτό ψάξαμε ευλαβικά και βρήκαμε 10 αποφθέγματα που ανήκουν σε διάσημους σφίχτες ή celebrity σφίχτες που θα σε παρακινήσουν να προσθέσεις την προπόνηση στο ήδη φορτωμένο πρόγραμμά σου. Να μην ξεχνιόμαστε, έρχεται καλοκαίρι. 

  1. «Στην προπόνηση, ακούς το σώμα σου. Στον αγώνα, λες στο σώμα σου να σωπάσει» – Rich Froning Jr., 4 φορές πρωταθλητής CrossFit Games.
  2. «Αν κάτι μπαίνει ανάμεσα σε εσένα και την επιτυχία σου, κάν’ το στην άκρη” – Dwayne “The Rock” Johnson, ηθοποιός και επαγγελματίας παλαιστής.
  3. «Το κίνητρο είναι αυτό που σε κάνει να ξεκινήσεις. Η συνήθεια είναι αυτή που σε κάνει να προχωράς» – Jim Ryun, αργυρός Ολυμπιονίκης και πολιτικός.
  4. «Η επιτυχία είναι συνήθως το αποκορύφωμα του ελέγχου της αποτυχίας» – Σιλβέστερ Σταλόνε, ηθοποιός.
  5. «Οι περισσότεροι τα παρατάνε αμέσως πριν έρθει το μεγάλο ξέσπασμα. Μην αφήσεις αυτό το άτομο να είσαι εσύ» – Michael Boyle, προπονητής επιδόσεων στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα 2013 Red Sox και ιδιοκτήτης του Mike Boyle Strength and Conditioning.
  6. “Ονειρεύεσαι. Σχεδιάζεις. Φτάνεις. Θα υπάρξουν εμπόδια. Θα υπάρξουν αμφιβολίες. Θα υπάρξουν λάθη. Αλλά με σκληρή δουλειά, με πίστη, με σιγουριά και εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και στους γύρω σου, δεν υπάρχουν όρια» – Μάικλ Φελπς, κολυμβητής και 18 φορές χρυσός Ολυμπιονίκης.
  7. «Ο λογαριασμός της υγείας σας είναι σαν τον τραπεζικό σας λογαριασμό. Όσο περισσότερα αποταμιεύετε εκεί, τόσα περισσότερα κερδίζετε. Η άσκηση είναι βασιλιάς και η διατροφή βασίλισσα. Και με τα δύο μαζί, έχετε ένα βασίλειο» – Jack LaLanne, bodybuilder γνωστός ως “Νονός του Fitness”.
  8. «Χάνεις το 100% των ευκαιριών, εάν δεν προσπαθήσεις» – Wayne Gretzky, 4 φορές νικητής του Stanley Cup.
  9. «Αντοχή σημαίνει αποδοχή. Να αποδέχεσαι τα πράγματα όπως είναι και όχι όπως θα ήθελες να είναι και μετά να κοιτάς μπροστά, όχι πίσω» – Ραφαέλ Ναδάλ, πρωταθλητής του τένις.
  10. «Είναι δύσκολο να νικήσεις έναν άνθρωπο που δεν τα παρατά ποτέ» – Babe Ruth, παίκτης του Hall of Fame MLB.

Δεν ξέραμε τι σημαίνει «σφετερίστρια» πριν από αυτό 

 

 

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr