Search
Close this search box.
Γκουίνεθ Πάλτροου αποσύρεται

Γκουίνεθ Πάλτροου: “Κανείς δε θα με ξαναδεί ποτέ” – Φεύγει από το Χόλιγουντ

Η Γκουίνεθ Πάλτροου αποκάλυψε σε συνέντευξή της ότι σκοπεύει να εγκαταλείψει τα εγκόσμια και να “εξαφανιστεί” από το Χόλιγουντ.

Η Γκουίνεθ Πάλτροου είναι σχεδόν έτοιμη να απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας και θέλει να επικεντρωθεί στην οικογένειά της,  όπως η ίδια δήλωσε στο αμερικανικό περιοδικό Bustle. Παράλληλα, σχεδιάζει να πουλήσει την Goop, την εταιρεία ευεξίας και lifestyle που ίδρυσε το 2008.

15 ατάκες για τον έρωτα από τη Μαλβίνα: «Υποπτεύομαι βαθύτατα όσους διαφημίζουν την ευτυχία τους…»

Θα εξαφανιστώ κυριολεκτικά από τα φώτα της δημοσιότητας. Κανείς δεν θα με ξαναδεί ποτέ“, είπε, εξηγώντας το πως φαντάζεται την ιδανική ζωή αφού αποσυρθεί από τα φώτα της δημοσιότητας. Σημειώνοντας ότι θα ήταν ευχαριστημένη αν έκανε την “μεγάλη έξοδο” της το 2027, που θα γιορτάζει τα 55α γενέθλιά της.

Υπενθυμίζεται ότι η ηθοποιός παντρεύτηκε τον παραγωγό Μπραντ Φάλτσακ το 2018, ενώ έχει αποκτήσει δύο παιδιά – την 19χρονη Απλ και τον 17χρονο Μόουσιζ –  με τον πρώην σύζυγό της Κρις Μάρτιν. Σχετικά με τη δική της επιχείρηση Goop, λέει ότι ακόμα “δεν ξέρω ποιος θέλει να την αγοράσει“, αλλά δεν νιώθει ακόμα έτοιμη να την πουλήσει.

You are currently viewing a placeholder content from X. To access the actual content, click the button below. Please note that doing so will share data with third-party providers.

More Information

Πηγή φωτογραφίας 

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr