Search
Close this search box.
Γιώργος Λάνθιμος κατσίκες

Έχει ο Γιώργος Λάνθιμος εμμονή με τις κατσίκες; Τι δήλωσε η Έμα Στόουν;

Στην πρεμιέρα του 61ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Νέας Υόρκης με την ταινία “Poor Things”, η Έμα Στόουν αποκάλυψε την αγάπη του Γιώργου Λάνθιμου για τις κατσίκες.

Ο διάσημος Έλληνας σκηνοθέτης και η Αμερικανίδα ηθοποιός μοιράστηκαν τη σκηνή, συζητώντας για το τελευταίο τους έργο κι όχι μόνο.

«Ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Αν δεν χρειαζόταν ποτέ να ξαναμιλήσω, θα ήμουν ενθουσιασμένη», είπε. «Και το ίδιο θα έκαναν και πολλοί άλλοι άνθρωποι…», είπε η Έμα Στόουν.

Η Έμμα Στόουν ξεκαθάρισε ότι δεν αστειεύεται:

«Σοβαρά μιλάω. Είναι το αγαπημένο μου πράγμα να μην χρειάζεται να μιλάω. Μακάρι να σκέφτομαι συχνά ότι θα μπορούσαμε να κόψουμε πολλές γραμμές διαλόγου, γιατί νομίζω ότι οι άνθρωποι μπορούν να πουν πολλά περισσότερα χωρίς να μιλήσουν.»

Στη συνέχεια, το βραβευμένο με Όσκαρ ζευγάρι συζήτησε για την εμμονή του σκηνοθέτη με τις κατσίκες. Επισήμαναν παιχνιδιάρικα ότι οι ταινίες του Λάνθιμου συχνά εξερευνούν θέματα όπως η σεξουαλικότητα, η θνησιμότητα και οι κατσίκες, τα οποία είναι όλα παρόντα στην ταινία «Βληχή».

Η γνωστή ηθοποιός δήλωσε πως:

Με παίρνει τηλέφωνο και μου λέει:«Κατσίκες – τι νομίζεις; Θάνατος;». Εγώ λέω «εντάξει, πάλι; Το γυρίσαμε αυτό πριν από τρία χρόνια».

«Οι δολοφόνοι του ανθισμένου φεγγαριού»: Πότε έρχεται στους κινηματογραφόυς; (ΤΡΕΙΛΕΡ)

Φωτογραφία εξωφύλλου

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr