Search
Close this search box.
Simpsons

Γιατί οι Simpsons είναι κίτρινοι;

Γιατί οι Simpsons είναι κίτρινοι; Ο δημιουργός του εμβληματικού καρτούν, Matt Groening, αποκάλυψε τον λόγο πίσω από αυτή τη χαρακτηριστική επιλογή.

Η αγαπημένη σειρά κινουμένων σχεδίων ψυχαγωγεί το κοινό εδώ και 24 χρόνια, γοητεύοντας τους θεατές με τους μοναδικούς χαρακτήρες της, όπως ο Homer, ο Marge, ο Bart, η Lisa και η Maggie.

Simpsons

Το κίτρινο δέρμα των χαρακτήρων, σε συνδυασμό με τα μπλε μαλλιά της Marge, έχει γίνει συνώνυμο της σειράς με τα χρόνια. Ο Groening εξήγησε ότι η απόφαση να γίνουν οι χαρακτήρες κίτρινοι ήταν μια σκόπιμη κίνηση για να δημιουργηθεί κάτι διαφορετικό και εντυπωσιακό.

Αυτή η επιλογή βοήθησε τη σειρά The Simpsons να ξεχωρίζει και να είναι εύκολα αναγνωρίσιμη στους τηλεθεατές, ακόμη και με μια γρήγορη ματιά κατά την αλλαγή καναλιών.

Εκτός από το κίτρινο δέρμα, ένα άλλο αξιοσημείωτο χαρακτηριστικό των χαρακτήρων είναι τα μαλλιά της Marge, μαζί με το γεγονός ότι έχουν μόνο τέσσερα δάχτυλα. Μια ενδιαφέρουσα λεπτομέρεια που μπορεί να έχει διαφύγει στους αετομάτηδες θαυμαστές.

Η διαρκής δημοτικότητα και προσοχή σε διάφορες λεπτομέρειες της σειράς οφείλεται στις μοναδικές μαντικές ικανότητες που διαθέτει η σειρά, καθώς δεν είναι λίγες οι φορές που προβλέπει αρκετά σημαντικά γεγονότα, ιδίως στον χώρο της πολιτικής.

Τώρα, είναι δύσκολο να απαντήσουμε αν οι Simpsons αντιγράφουν τη ζωή ή η ζωή τους Simpsons.

10 προβλέψεις των Simpsons που δεν έχουν συμβεί ακόμα, αλλά θα μπορούσαν

Φωτογραφία εξωφύλλου

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr