Search
Close this search box.
knowcrunch-advertorial

Γιατί κάθε επιχειρηματίας ή στέλεχος πρέπει να έχει γνώσεις digital marketing;

Σε έναν κόσμο που συνεχώς αναπτύσσεται και εξελίσσεται τεχνολογικά, για να μη μείνεις πίσω, πρέπει να εκπαιδευτείς και να συγχρονιστείς. Όλα τα επαγγέλματα πλέον απαιτούν ένα είδος προβολής στο διαδίκτυο για να μπορέσουν να έχουν μέλλον. Ο ανταγωνισμός μεταξύ των επιχειρήσεων γίνεται πιο δύσκολος. Οι συνθήκες πιο απαιτητικές. Οι υποψήφιοι πελάτες μας πιο προσεκτικοί. Ο ανταγωνισμός είναι πια μόνο ένα click μακριά. Οι επιχειρήσεις αναζητούν καλύτερη προβολή, πιο ευέλικτη και πιο οικονομική. Ποιος είναι ο τρόπος που θα κάνει την επιχείρηση σου να είναι πιο μπροστά από τους ανταγωνιστές της; Με ποιον τρόπο μπορεί να προβληθεί διεθνώς στο εξωτερικό; Όλα αυτά μπορείς να τα κάνεις άμεσα με μία εκπαίδευση πάνω στο digital marketing! Το digital marketing δίνει μεγάλη δύναμη και ευελιξία στις επιχειρήσεις και αν δεν το ξέρεις ήδη, τότε πρέπει να διαβάσεις αυτό το άρθρο.

Τι πρέπει  να γνωρίζει κάθε επιχειρηματίας ή επαγγελματίας για το digital marketing;

Ίσως δεν σε ενδιαφέρει να γίνεις digital & social media marketing specialist και να υλοποιείς εσύ ο ίδιος τακτικές digital marketing. Σίγουρα όμως σε νοιάζει να γνωρίζεις τι υπάρχει, πόσο κοστίζει, ποιος το κάνει, τι σημαίνει η ορολογία, πόσα πρέπει να πληρώσεις, που, γιατί και βέβαια τι φέρνει αποτέλεσμα και τι όχι. Σε νοιάζει να μπορείς να μιλάς με τους developers και τους digital marketing specialists, να καταλαβαίνεις άριστα την γλώσσα που μιλάνε, να ξεχωρίζεις το σωστό από το λάθος. Σωστά;

Κάθε επιχειρηματίας ή επαγγελματίας πρέπει να γνωρίζει όλα τα εργαλεία, τα κανάλια και τις τακτικές για να μπορεί να παίρνει αποφάσεις. Ιδανικά θέλει να εκπαιδευτεί γρήγορα (το πολύ σε 3 μήνες και όχι σε ένα χρονοβόρο master), να μάθει τα πάντα πρακτικά και όχι θεωρητικά, να πάρει ανανεωμένη γνώση και να μπορεί να εφαρμόσει άμεσα αυτά που μαθαίνει. Πρέπει να μάθει τι ισχύει τώρα αλλά και τι έρχεται στο άμεσο μέλλον.

Ποια είναι βραβευμένη και πληρέστερη εκπαίδευση για digital & social media marketing;

Αν ρωτήσεις τις μεγάλες επιχειρήσεις για την καλύτερη εκπαίδευση στην Ελλάδα θα σου πούνε όλοι το ίδιο: “Πήγαινε στην Knowcrunch με κλειστά μάτια”. Γιατί τόση έντονη θετική φήμη για τα courses της Knowcrunch; Τι έχει κάνει όλους να μιλούν με τα καλύτερα λόγια;

Η Knowcrunch εκπαιδεύει στην Ελλάδα πάνω στο digital marketing από το 2013. Το Masterclass in Digital & Social Media Marketing που γίνεται στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη 3 φορές τον χρόνο και διαρκεί 3 μόλις μήνες, βραβεύεται επί σειρά ετών από το Social Media World και από τα Education Leaders Awards ως η καλύτερη εκπαίδευση για Digital & Social Media marketing στην Ελλάδα. Το έχουν παρακολουθήσει πάνω από 4,000 στελέχη, επιχειρηματίες, media, agencies και influencers. Η ύλη ανανεώνεται καθημερινά και καλύπτει το σύνολο των καναλιών, των στρατηγικών και εργαλείων του digital marketing. Όταν κάποιος το ολοκληρώσει και αφού δώσει εξετάσεις και πάρει το πολυπόθητο Professional Diploma της Knowcrunch που ζητά όλη η αγορά, μπορεί όχι μόνο να εφαρμόσει άμεσα όσα έμαθε, αλλά μπορεί και να παρέχει υπηρεσίες σε άλλους!

knowcrunch

Τι πρέπει να γνωρίζει ένας digital & social media marketer;

  • Πως το digital marketing συμπληρώνει το marketing & media mix;
  • Τι είναι ένα σωστό website ή landing page και πως το φτιάχνω;
  • Ποια είναι τα νομικά θέματα που πρέπει να προσέξω για την online προβολή του brand μου;
  • Πως μπορώ να κάνω search engine optimization για να εμφανίζομαι στα αποτελέσματα αναζήτησης όταν με αναζητούν;
  • Ποια social media & social networks πρέπει να ξέρω και ποια ταιριάζουν καλύτερα στην επιχείρησή μου;
  • Πως μπορώ να κάνω content marketing και να δημιουργήσω περιεχόμενο που θα προσελκύσει κόσμο στο site και στα accounts μου;
  • Πως μπορώ με social media marketing να χτίσω ολόκληρες online κοινότητες;
  • Ποιες διαφημίσεις πρέπει να ξέρω; Πως τις τρέχω, τι αποδίδουν, πόσο κοστίζουν;
  • Πως μπορώ να κάνω ένα διαφημιστικό πλάνο που να συμπεριλαμβάνει όλα τα κόστη;
  • Πως μπορώ να ξεκινήσω άμεσα να χρησιμοποιώ influencers;
  • Πως μπορώ να έρχομαι νόμιμα σε επαφή με πελάτες μέσω sms και emails;
  • Πως μπορώ να παρακολουθώ και να αξιολογώ όλα τα αποτελέσματα των ενεργειών;
  • Τι είναι το growth marketing ή αλλιώς growth Τι είναι το performance marketing;
  • Πως μπορώ όλα αυτά να τα βάλω σε μια συνολική στρατηγική για να αναπτύξω την επιχείρησή μου;
  • Πώς μπορώ είτε ως Freelancer είτε ως Agency να κοστολογώ και να παρέχω τέτοιες υπηρεσίες σε άλλους;

Ποιους ενδιαφέρουν τα digital marketing courses της Knowcrunch;

Απευθύνονται σε όσους επαγγελματίες θέλουν να ξεκινήσουν άμεσα στον digital marketing κόσμο ή να βρουν νέους πελάτες. Σε στελέχη που θέλουν να εξελίξουν τις γνώσεις και την καριέρα τους. Σε φοιτητές ή ανέργους που ψάχνουν εργασία. Η Knowcrunch δίνει ένα πανίσχυρο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα, λόγω της φήμης και της κοινότητας που έχει αναπτύξει, καθώς η αγορά εργασίας επιλέγει αποφοίτους της και τους προσλαμβάνει με ποσοστό απορρόφησης 80%-100%. Oι instructors της Knowcrunch ασχολούνται με τον κάθε σπουδαστή προσωπικά για την εξασφάλιση συνεργασιών ή εύρεσης εργασίας.

Τι λένε οι απόφοιτοι της Knowcrunch για το εντατικό digital marketing course;

Η Γιάννα Φλούδα, Senior Media Director, αναφέρει «Με βοήθησε σημαντικά στην κατανόηση του νέου digital environment, καθώς, δουλεύοντας πολλά χρόνια τα offline media, ήταν απαραίτητο να εμπλουτίσω τις γνώσεις μου με updated digital scene. Χάρη στο σεμινάριο, έμαθα πολλά νέα πράγματα και “έβαλα στη θέση τους” πολλά κομμάτια του “puzzle”.».

Ο Ανδρέας Ηλιόπουλος, Co-Founder in Smart media marketing activities, χαρακτηρίζει «Ήταν μια φανταστική εμπειρία! Όλο το course ήταν απίστευτα δομημένο, προσεγμένο στην λεπτομέρεια. Όλοι οι instructors ήταν άνθρωποι της αγοράς, γνώριζαν άριστα το αντικείμενο τους και ήταν πρόθυμοι και υπομονετικοί να σε βοηθήσουν. Είναι ένα ολοκληρωμένο digital marketing course που άξιζε μέχρι και το τελευταίο λεπτό! Το συστήνω ανεπιφύλακτα!».

Η Βασιλεία Καραβασίλη, Marketing Specialist, μοιράζεται «Ό,τι διδαχθήκαμε ήταν πλήρως ανανεωμένο, χρήσιμο και η όλη εμπειρία μας έδωσε έμπνευση και αυτοπεποίθηση.»

You are currently viewing a placeholder content from Youtube. To access the actual content, click the button below. Please note that doing so will share data with third-party providers.

More Information

Όλοι οι απόφοιτοι της Knowcrunch μοιράζονται σε video τα δικά τους testimonials και μπορείτε να τα δείτε στο YouΤube και στο Facebook.

Γιατί να επιλέξω τη Knowcrunch;

Η Knowcrunch είναι ένας διεθνής οργανισμός που παρέχει υψηλού επιπέδου in-class & video-on-demand courses πάνω στο marketing & στο digital marketing. Είναι μία εξαιρετική εμπειρία, όπου θα γνωρίσεις σημαντικούς επαγγελματίες, θα μπεις σε μία παντοδύναμη κοινότητα προνομιούχων και θα μπορείς σε 3 μόλις μήνες εντατικότατης εκπαίδευσης να αλλάξεις την επιχείρησή σου και την καριέρα σου. Μη χάνεις χρόνο και κλείσε εγκαίρως τη συμμετοχή σου, καθώς τα courses της Knowcrunch γίνονται γρήγορα sold out!

Που μπορώ να εκπαιδευτώ πάνω στο digital marketing και πότε ξεκινάνε τα μαθήματα;

Αν βρίσκεσαι στη Θεσσαλονίκη ή στην Αθήνα ή και στις γύρω περιοχές αυτών, τότε κλείσε τη θέση σου τώρα και άλλαξε την ζωή σου και τη καριέρα σου.

Στη Θεσσαλονίκη και την Αθήνα η εκπαίδευση γίνεται τον Ιανουάριο, τον Απρίλιο και τον Σεπτέμβριο.  Στη Θεσσαλονίκη κάθε Δευτέρα-Τρίτη-Τετάρτη, ώρα 18:00-22:00, στο Onoma Hotel και στην Αθήνα κάθε Τετάρτη-Πέμπτη-Παρασκευή, ώρα 18:00-22:00, στο OTEAcademy Training Center.

Οι εκπαιδεύσεις περιλαμβάνουν εβδομαδιαίες πρακτικές ομαδικές εργασίες και στο τέλος υπάρχουν προαιρετικές εξετάσεις για όποιον επιθυμεί το πολυπόθητο professional diploma.

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr