Search
Close this search box.
βόλος έγκλημα

Βόλος: 50χρονος σκότωσε τον 33χρονο κουνιάδο βιαστή της κόρης του

Συναγερμός έχει σημάνει στην Ελληνική Αστυνομία λόγω ενός φρικτού εγκλήματος που διαπράχθηκε στον Βόλο. Το θύμα ήταν ένας 33χρονος από την Αλβανία, ενώ ο δράστης είναι ένας 50χρονος συμπατριώτης του.

Φίλιππος Σοφιανός: «Τα παιδιά θέλουν αγάπη, αλλά η φύση έχει ένα αρσενικό και ένα θηλυκό»

Με την έλευση της νέας χρονιάς τα περιστατικά εγκληματικότητας είναι ήδη αρκετά, με την κατάσταση να γίνεται όλο και πιο ανησυχητική.  Αυτή τη φορά ένα έγκλημα που σοκάρισε τον Βόλο έλαβε χώρα το βράδυ της Τρίτης. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 50χρονος χρησιμοποιώντας ένα κυνηγετικό όπλο, το οποίο κατείχε νόμιμα, πυροβόλησε και σκότωσε τον 33χρονο, ο οποίος ήταν αδελφός της συζύγου του. Στη συνέχεια, παραδόθηκε εκούσια στις αστυνομικές αρχές, ομολογώντας τη διάπραξη του εγκλήματος.

Ο 50χρονος δήλωσε στους αστυνομικούς ότι επέλεξε να δολοφονήσει τον αδελφό της συζύγου του, καθώς το πρωί της Τρίτης (9/1) η 18χρονη κόρη του αποκάλυψε ότι ο 33χρονος την κακοποιούσε σεξουαλικά από την ηλικία των 9 ετών. Επιπλέον, η νεαρή κοπέλα ανέφερε ότι την εκβίαζε, απειλώντας ότι θα δημοσιοποιήσει βίντεο και φωτογραφίες από τις πράξεις του.

Η συνάντηση μεταξύ του 50χρονου και του 33χρονου πραγματοποιήθηκε στην περιοχή “Αστέρια” Αγριάς, με τον 50χρονο να χρησιμοποιεί ψευδείς λόγους για να πείσει το θύμα να τον βοηθήσει, προτρέποντάς τον να παραβρεθεί με το όχημά του υποτίθεται για ένα πρόβλημα μηχανικής βλάβης. Όταν συναντήθηκαν, προέκυψε λεκτική έριδα, και στη συνέχεια, ο 50χρονος πυροβόλησε τον 33χρονο, ο οποίος βρέθηκε με τραύματα στο πρόσωπο και ίχνη πυροβολισμού στο στήθος. Κοντά στο πτώμα βρέθηκε το κυνηγετικό όπλο του δράστη. Πληροφορίες αναφέρουν ότι πριν τον πυροβολισμό, ο δράστης είχε επιτεθεί με το κοντάκι του όπλου στο πρόσωπο του θύματος.

Οι αστυνομικές αρχές έχουν κατασχέσει το κυνηγετικό όπλο και έχει δοθεί εντολή για ιατροδικαστική εξέταση στο θύμα.

βόλος έγκλημα
Αριστερά: το 33χρονο θύμα και βιαστής της 18χρονης, Δεξιά: ο 50χρονος δράστης και πατέρας

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ για το έγκλημα στον Βόλο

«Συνελήφθη, χθες (09-01-2024) το βράδυ στην έδρα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, αλλοδαπός άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από πρόθεση και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Ειδικότερα, βραδινές ώρες χθες, ο δράστης συναντήθηκε με άλλον αλλοδαπό άνδρα σε περιοχή του Βόλου και υπό συνθήκες που διερευνώνται, ο παθών τραυματίστηκε θανάσιμα ένεκα πυροβολισμού από κυνηγετικό όπλο που έφερε ο δράστης.

Ο δράστης ειδοποίησε τις αστυνομικές Αρχές, ενώ λίγη ώρα αργότερα παρουσιάστηκε αυτοβούλως και συνελήφθη.

Κατασχέθηκαν κυνηγετικό όπλο και ένα φυσίγγιο.

Ο συλληφθείς, με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου».

Όταν η Τέχνη εμπνεύστηκε από την Εγκληματολογία – Δημιουργήματα που στεφάνωσαν την ένωσή τους

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr