Search
Close this search box.
«Karate Kid»

Βρέθηκε το επόμενο «Karate Kid» στη νέα ταινία που ετοιμάζεται!

Θα καταφέρει ο Ben Wang να εμπνεύσει μια νέα γενιά φαν;

Ύστερα από μια εξουθενωτική διαδικασία κάστινγκ, για την οποία υποβλήθηκαν δέκα χιλιάδες αιτήσεις ύστερα από μόλις 24 ώρες από τις σχετικές ανακοινώσεις, η Sony φαίνεται να κατέληξε στον Ben Wang για να ενσαρκώσει το ανανεωμένο Karate Kid στην καινούρια ταινία του franchise.

«Madame Web»: Απογοητευτικές οι πρώτες αντιδράσεις στα social media

Ο Wang έχει γίνει ευρύτερα γνωστός στο κοινό μέσω της σειράς του Disney+ «American Born Chinese» με τη βραβευμένη με Όσκαρ Michelle Yeoh, ενώ πρόσφατα έπαιξε και στο μουσικό ριμέικ του «Mean Girls» που κυκλοφόρησε στο ξεκίνημα της χρονιάς στις ΗΠΑ. Σύμφωνα με πληροφορίες η οντισιόν του ξεχώρισε όχι μονάχα για τη βαθιά αφοσίωση που έδειξε στον χαρακτήρα που καλείται να υποδυθεί, αλλά και για τις ικανότητές του στα μανδαρινικά και φυσικά για την εξοικείωσή του με μεγάλο αριθμό πολεμικών τεχνών, συμπεριλαμβανομένου του καράτε.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η νέα αυτή προσθήκη στη σειρά θα έχει στο καστ τόσο τον Ralph Macchio όσο και τον Jackie Chan στους ρόλους που είχαν σε προγενέστερα φιλμ του franchise. Δεν έχουν γίνει γνωστές πολλές λεπτομέρειες για την πλοκή, πέραν του διαδραματίζεται στην ανατολική ακτή των ΗΠΑ και αφορά έναν νέο από την Κίνα που ενδυναμώνεται μέσα από την εκμάθηση των πολεμικών τεχνών και την καθοδήγηση ενός σκληρού αλλά σοφού μέντορα (…ή μήπως δύο;). Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Jonathan Entwistle, δημιουργός των νεανικών σειρών «I Am Not Okay with This» και «The End of the F***ing World». Η ημερομηνία εξόδου του φιλμ στις αίθουσες έχει καθοριστεί να είναι η 13η Δεκεμβρίου της φετινής χρονιάς.

Κριτική – Nyad: Γιατί ποτέ δεν είναι αργά!

Φωτογραφία εξωφύλλου

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr