Search
Close this search box.
elliniki_grammateia_b (1)

Αρχαία Ελληνική Γραμματεία: Έμπνευση για τα πρώτα γραμματόσημα του 2024

Τα πρώτα γραμματόσημα του 2024, που κυκλοφορούν στις 17 Ιανουαρίου από τα Ελληνικά Ταχυδρομεία, αναδεικνύουν τις εμβληματικές μορφές του αρχαίου ελληνικού πνεύματος.

Οι 7 γυναίκες φιλόσοφοι στην Αρχαία Ελλάδα που οφείλουμε να γνωρίζουμε

Η νέα σειρά με τίτλο “Αρχαία Ελληνική Γραμματεία – Μέρος Β’” συνεχίζει τον πλούσιο περίπατο στον κόσμο των αρχαίων Ελλήνων φιλοσόφων, ποιητών, και προσωπικοτήτων που έθεσαν τα θεμέλια της πολιτιστικής κληρονομιάς μας. Μετά την επιτυχία της πρώτης έκδοσης το 2019, το Β’ μέρος προσφέρει μια ακόμη διαδρομή στους λαμπρούς νους της αρχαίας Ελλάδας.

Οι μεγάλοι σκιαγραφημένοι φιλόσοφοι και ποιητές, όπως ο Αριστοφάνης, ο Αισχύλος, ο Πίνδαρος, ο Ηράκλειτος και ο Αναξαγόρας, ξεδιπλώνονται στις σελίδες του βιβλίου, προσφέροντας ένα εμβληματικό ταξίδι στον πολύπλοκο και συναρπαστικό κόσμο τους. Με λεπτομερείς απεικονίσεις και πλούσια κείμενα, η σειρά είναι μια πηγή έμπνευσης για όσους αγαπούν την αρχαία ελληνική πολιτιστική κληρονομιά.

 

elliniki_grammateia_b

Ο καθηγητής Χαρακτικής της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών, κ. Γιάννης Γουρζής, υπογράφει τον σχεδιασμό των γραμματοσήμων που δημιουργήθηκαν με χρήση της χαλκογραφικής μεθόδου. Η νέα σειρά παρουσιάζει αυτοκόλλητα γραμματόσημα, Αριθμημένα Φυλλαράκια, Φακέλους Πρώτης Ημέρας Κυκλοφορίας, σετ 5 καρτών maximum prepaid και Set Pack που περιλαμβάνει όλα τα προϊόντα. Τα συλλεκτικά γραμματόσημα είναι διαθέσιμα στα Ταχυδρομικά Καταστήματα και στο e-shop των ΕΛΤΑ, προσφέροντας μια μοναδική γεύση της χαλκογραφικής τέχνης.

elliniki_grammateia_b

Αρχαία Ελλάδα: Όταν ο Επιμενίδης κοιμήθηκε για 57 χρόνια σε μια σπηλιά

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr