Search
Close this search box.

Αρνητικές οι αντιδράσεις σε δοκιμαστική προβολή του «Kingdom of the Planet of the Apes»: «Είναι πατάτα»

Θα ακολουθήσουν άραγε «διορθωτικές επεμβάσεις» από μεριάς Disney;

Από το 2011 όταν ξεκίνησε μέχρι και το 2017 όταν «έκλεισε» η τριλογία του χαρακτήρα του Caesar, η κινηματογραφική ανανέωση του franchise του «Πλανήτη των Πιθήκων» έγινε δεκτή με ένθερμα σχόλια τόσο από κριτικούς όσο και από κοινό (κάτι που φαινόταν σταθερά και σε επίπεδο εισπράξεων από ταινία σε ταινία). Η καινούρια προσθήκη στο εν λόγω φιλμικό σύμπαν, το «Kingdom of the Planet of the Apes», δυστυχώς έχει πολλές πιθανότητες να «σπάσει» αυτήν την ευτυχή παράδοση. Και αυτό γιατί σύμφωνα με ρεπορτάζ, το νέο σίκουελ πέρασε από δοκιμαστική προβολή που διοργανώθηκε από την Disney στο Μπέρμπανκ στην Καλιφόρνια πριν από λίγες εβδομάδες και… τα νέα δεν είναι καλά.

Οι ίδιες πηγές λένε ότι η ταινία δεν άρεσε σχεδόν καθόλου στη μεγάλη πλειοψηφία του κοινού που ήταν εκεί, και πως σε πηγαδάκια εξαπλώθηκε η φημολογία μέχρι και περί… «πατάτας». Προφανώς είναι πάρα πολύ νωρίς για να βγουν οριστικά συμπεράσματα, όμως δεν αποκλείεται αν υπάρξουν παρόμοιες αντιδράσεις σε μελλοντικές προβολές να ακολουθηθεί μια πρακτική που είναι συνηθισμένη για τέτοιου τύπου περιπτώσεις για τα μεγάλα στούντιο, που δεν είναι άλλη από το να ξαναγυριστούν από την αρχή τμήματα της ταινίας για να αλλάξει το τελικό προϊόν προς το πιο ικανοποιητικό. Το σίγουρο είναι ότι η Disney δεν θέλει να κάνει ένα κακό ποδαρικό στο franchise από όταν αγόρασε και την 20th Century Studios το 2019 (τότε ακόμη Fox), οπότε κάποιες κινήσεις σίγουρα αναμένονται…

You are currently viewing a placeholder content from Youtube. To access the actual content, click the button below. Please note that doing so will share data with third-party providers.

More Information

 

 

Λίνα Μενδώνη – Σκληρά επικριτική στο Netflix – Τί δήλωσε;

 

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr