Search
Close this search box.
απαγορευμένα παιχνίδια

Απαγορευμένα Παιχνίδια (Forbidden Games)

Τα «Απαγορευμένα Παιχνίδια» (Forbidden Games), η πιο συγκινητική ταινία με πρωταγωνιστές παιδιά, έρχεται σε επανέκδοση την Πέμπτη 05/10.

 

 

Κατηγορία: Δραματική, Πολεμικό Δράμα
Χώρα παραγωγής: Γαλλία
Έτος Παραγωγής: 1952
Σκηνοθεσία: Ρενέ Κλεμάν
Ηθοποιοί: Ζορζ Πουζουλί, Μπριζίτ Φοσέ
Διάρκεια: 86′
Διανομή: New Star

Υπόθεση: Η ταινία «Απαγορευμένα Παιχνίδια» της Ρενέ Κλεμάν αφηγείται την ιστορία της μικρής Πολέτ, η οποία χάνει τους γονείς της στη διάρκεια των βομβαρδισμών του Παρισιού από τους Γερμανούς στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Η Πολέτ, αφού θα περιπλανηθεί μόνη της με τον νεκρό σκύλο της στην αγκαλιά της, θα συναντήσει τον Μισέλ, ένα αγροτόπαιδο που θα την περιθάλψει και θα την οδηγήσει στη δική του οικογένεια. Τα δύο παιδιά θα αποκτήσουν εμμονή με το θάνατο και θα φτιάξουν κρυφά από τους μεγάλους ένα δικό τους νεκροταφείο με τα διάφορα ζωντανά που πεθαίνουν στο αγρόκτημα. Οι σταυροί που θα κλέψουν από το νεκροταφείο του χωριού για να διακοσμήσουν τους τάφους θα τους βάλουν σε περιπέτειες και θα προκαλέσουν την αντίδραση των μεγάλων, οι οποίοι δε θα μπορέσουν να κατανοήσουν αυτά τα “απαγορευμένα” παιχνίδια τους.

 

You are currently viewing a placeholder content from Youtube. To access the actual content, click the button below. Please note that doing so will share data with third-party providers.

More Information

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr