Search
Close this search box.
Ίθαν Χοκ Πέδρο Πασκάλ νέα ταινία

«Οι παράξενοι δρόμοι της ζωής»: Ένα γουέστερν μικρής διάρκειας με πρωταγωνιστές τους Ίθαν Χοκ και Πέδρο Πασκάλ (ΤΡΕΙΛΕΡ)

«Οι παράξενοι δρόμοι της ζωής» του Αλμοδοβάρ είναι ένα γούεστερν μικρής διάρκειας με πρωταγωνιστές τους Ίθαν Χοκ και Πέδρο Πασκάλ.

Η ταινία – η οποία προβάλλεται μαζί με συνέντευξη του Αλμοδοβάρ – είναι ένα queer γουέστερν μικρής διάρκειας με τους Ίθαν Χοκ και Πέδρο Πασκάλ να υποδύονται τα γοητευτικά αντίθετα μιας καταστροφικής έλξης. Αναφορές στο κινηματογραφικό παρελθόν, εικόνες ύψιστης αισθητικής και camp διάθεση είναι κάποια από τα πράγματα που συναντάμε στην ταινία.

«James Blunt: One Brit Wonder»: Η ιστορία του «παρεξηγημένου» τραγουδιστή γίνεται ντοκιμαντέρ

25 χρόνια μετά το σύντομο ειδύλλιο του με τον σερίφη Jake (Ίθαν Χοκ), ο Silva (Πέδρο Πασκάλ) διασχίζει την έρημο για να τον συναντήσει ξανά. Έπειτα από μία νύχτα πάθους, έχει έρθει η ώρα να αποκαλυφθούν τα πραγματικά κίνητρα αυτής της επανασύνδεσης, η οποία φέρνει στο φως καταπιεσμένα πάθη, πυροδοτώντας ένα νοσταλγικό ταξίδι στην εποχή της νιότης. Όταν όμως το επόμενο πρωί αποκαλύπτονται τα πραγματικά κίνητρα του ξανασμίγματός τους, η αιματηρή σύγκρουση μεταξύ τους μοιάζει αναπόφευκτη. Εκτός κι αν κερδίσει η αγάπη.

Η ταινία θα ξεκινήσει να προβάλλεται στις αίθουσες σήμερα (Πέμπτη 2 Νοεμβρίου 2023).

Δείτε το τρέιλερ της μικρού μήκους ταινίας που προβάλλεται μαζί με συνέντευξη του Αλμοδοβάρ διάρκειας 30′:

You are currently viewing a placeholder content from Youtube. To access the actual content, click the button below. Please note that doing so will share data with third-party providers.

More Information

 

Πηγή φωτογραφίας

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr