Search
Close this search box.
Έμμα_Στόουν_βραβείο

Έμμα Στόουν: Θα βραβευτεί για την ερμηνεία της στο “Poor Things” του Γιώργου Λάνθιμου

Η Έμμα Στόουν θα βραβευτεί από το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Παλμ Σπρινγκς για την ερμηνεία της στην ταινία “Poor Things” του Γιώργου Λάνθιμου.

Το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Παλμ Σπρινγκς θα τιμήσει την Έμμα Στόουν με το βραβείο Desert Palm Achievement Award, για την ερμηνεία της στην ταινία του Γιώργου Λάνθιμου “Poor Things”. Ταινία η οποία ήδη βραβεύτηκε στο φεστιβάλ Βενετίας με Χρυσό Λέοντα!

Δείτε περισσότερα:

https://www.lavart.gr/%ce%b3%ce%b9%cf%8e%cf%81%ce%b3%ce%bf%cf%82-%ce%bb%ce%ac%ce%bd%ce%b8%ce%b9%ce%bc%ce%bf%cf%82-%ce%ba%ce%ad%cf%81%ce%b4%ce%b9%cf%83%ce%b5-%cf%84%ce%bf%ce%bd-%cf%87%cf%81%cf%85%cf%83%cf%8c-%ce%bb%ce%ad/

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός θα παραλάβει το βραβείο σε τελετή που θα πραγματοποιηθεί στο Συνεδριακό Κέντρο Παλμ Σπρινγκς στις 4 Ιανουαρίου του νέου έτους. Στο παρελθόν έχουν βραβευτεί επίσης με το συγκεκριμένο βραβείο, μεταξύ άλλων, η Κέιτ Μπλάνσετ, η Τζέσικα Τσαστέιν, η Ολίβια Κόλμαν, η Βαϊόλα Ντέιβις και η Μαριόν Κοτιγιάρ. Να θυμίσουμε ότι το Φεστιβάλ έχει βραβεύσει ξανά την Στόουν με το συγκεκριμένο βραβείο, το 2017 για την ταινία “La La Land”.

O πρόεδρος του Φεστιβάλ Nachhattar Singh Chandi δήλωσε: “Η Έμμα Στόουν παραμένει επιδραστική ως μία από τις πιο σημαντικές ηθοποιούς αυτής της γενιάς, οι ερμηνείες της είναι πάντα εξαιρετικές ανεξάρτητα από τον ρόλο. Στην πιο πρόσφατη της ταινία “Poor Things”, η Έμμα αποδίδει φλογερή ένταση και χαρακτήρα που οδηγεί στην απελευθέρωση“.

Φωτογραφία εξωφύλλου

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr