Search
Close this search box.

Έκπληξη! Teaser για το επερχόμενο σίκουελ του «Moana» της Disney

Αυτό δεν το περιμέναμε! Από τα πλέον αγαπημένα animation που κυκλοφόρησαν από τα στούντιο της Disney τα τελευταία χρόνια, το «Moana» αποκτά κι επίσημα σίκουελ, το οποίο έχει ως ημερομηνία εξόδου τις 27 Νοεμβρίου.

Ο αρχικός σχεδιασμός της εταιρείας ήταν μια τηλεοπτική σειρά που θα συνέχιζε τις περιπέτειες της Moana στη μικρή οθόνη αυτήν τη φορά, ωστόσο όπως γνωστοποιήθηκε τελικά επιλέχθηκε ο δρόμος μιας συνέχειας που θα προβληθεί στις αίθουσες. Η πρώιμη σύνοψη της πλοκής σύμφωνα με το δελτίο τύπου που κυκλοφόρησε έχει ως εξής: «Το Moana 2 καλεί το κοινό σ’ ένα νέο μεγάλο ταξίδι με τη Moana, τον Maui κι ένα ολοκαίνουριο πλήρωμα από απίθανους ναυτικούς. Αφού δεχθεί ένα απρόσμενο κάλεσμα από τους περιπλανώμενους προγόνους της, η Moana πρέπει να ταξιδέψει στις μακρινές θάλασσες της Ωκεανίας και σ’ επικίνδυνα νερά για μια περιπέτεια που δεν μοιάζει με τίποτα άλλο που να έχει αντιμετωπίσει».

Το φιλμ είναι σε σκηνοθεσία Dave Derrick Jr., ενώ στη μουσική και στα τραγούδια συνεργάζονται οι Opetaia Foa’i και Mark Mancina που είχαν δουλέψει στον ίδιο τομέα και στην πρώτη ταινία με τις βραβευμένες με Γκράμι Abigail Barlow κι Emily Bear. Και όλα αυτά ενώ αναμένεται και μέσα στο 2025 το live-action ριμέικ του πρωτότυπου animation…

You are currently viewing a placeholder content from Youtube. To access the actual content, click the button below. Please note that doing so will share data with third-party providers.

More Information

A Quiet Place: Day One – Ένα τρέιλερ που… κάνει θόρυβο!

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr