Search
Close this search box.
Άρχοντας των δαχτυλιδιών hangover

«Άρχοντας των Δαχτυλιδιών»: Οι πρωταγωνιστές της ταινίας σε ένα ξεκαρδιστικό… hangover! (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι πρωταγωνιστές της ταινίας «Άρχοντας των Δαχτυλιδιών» διαδέχονται τους πρωταγωνιστές του «Hangover» σε ένα ξεκαρδιστικό βίντεο.

Οι βασικοί χαρακτήρες του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών διασκεδάζουν σε μια ξέφρενη νύχτα, σε εικόνες που δημιουργήθηκαν από τεχνητή νοημοσύνη και αποτελούν παρωδία της τελικής σκηνής του «Hangover». Βασισμένη στα βιβλία του Τζ. Ρ. Ρ. Τόλκιν, η πρώτη ταινία του Πίτερ Τζάκσον κυκλοφόρησε το 2001. Οι ταινίες συστήνουν στο κοινό τις ζωντανές εκδοχές χαρακτήρων όπως ο Φρόντο, ο Γκάνταλφ, ο Άραγκορν, ο Λέγκολας και το Γκόλουμ, μεταξύ πολλών άλλων.

“The Running Man”: Θετική εξέλιξη για το remake της ταινίας που πρωταγωνίστησε ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ

Χάρη σε ένα νέο βίντεο που μοιράστηκε το Middle Earth Universe στο Instagram, οι αγαπημένοι χαρακτήρες του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών παρουσιάζονται να διασκεδάζουν μεθυσμένοι. Το βίντεο χρησιμοποιεί το σκηνικό των τίτλων τέλους του Hangover, με τους κουμπάρους (και τον Μάικ Τάισον) να κοιτάζουν ένα φιλμ κάμερας που καταγράφει μια ξέφρενη νύχτα στο Λας Βέγκας. Στο βίντεο, ωστόσο, είναι ο Φρόντο, ο Γκάνταλφ και άλλοι που διασκεδάζουν σε ένα δάσος.

Δείτε το βίντεο:<

/h3>
Πηγή φωτογραφίας

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr