Search
Close this search box.
Άρχοντας των Δαχτυλιδιών

Άρχοντας των Δαχτυλιδιών: Ένα νέο βιντεοπαιχνίδι στο μαγικό σύμπαν της Μέσης Γης (ΒΙΝΤΕΟ)

O Άρχοντας των Δαχτυλιδιών έρχεται σε ένα βιντεοπαιχνίδι με διάθεση να ικανοποιήσει τους ακόλουθους της Μέσης Γης.

Ένα νέο βιντεοπαιχνίδι στο μαγικό σύμπαν του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών βρίσκεται σε εξέλιξη, χάρη στη συνεργασία της Wētā Workshop και της Private Division. Με αφορμή αυτό το γεγονός, οι δύο αυτές οντότητες παρουσίασαν ένα σύντομο video teaser για το “Tales of the Shire”, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2024.

Αυτή η συναρπαστική ανακοίνωση συμπίπτει με τον εορτασμό της Ημέρας του Χόμπιτ και υπόσχεται να προσφέρει μια νέα εμπειρία παιχνιδιού βαθιά ριζωμένη στο αγαπημένο βασίλειο της Μέσης Γης του J.R.R. Tolkien.

Το ίδιο το teaser βίντεο δίνει μόνο μια γεύση: μια γυναίκα φαίνεται να σχεδιάζει σε ένα τραπέζι που κοσμείται με μια ποικιλία αντικειμένων και καθώς το βιβλίο της κλείνει, το έμβλημα του παιχνιδιού κάνει την εμφάνισή του.

LOTR: Γιατί ο Γκάνταλφ ονομάζεται Μιθραντίρ;

Ετοιμαστείτε να βυθιστείτε στην ειδυλλιακή ύπαρξη των Χόμπιτ μέσα στο “Tales of the Shire”, μια επερχόμενη και συναρπαστική προσθήκη στο έπος του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών, ευγενική προσφορά της Wētā Workshop και της Private Division, που έχει προγραμματιστεί για κυκλοφορία το 2024.

Το “Tales of the Shire” βρίσκεται προς το παρόν στο στάδιο της ανάπτυξης τόσο για PC όσο και για κονσόλες, με περισσότερες λεπτομέρειες να προγραμματίζονται για κυκλοφορία το 2024:

You are currently viewing a placeholder content from Youtube. To access the actual content, click the button below. Please note that doing so will share data with third-party providers.

More Information

LOTR: Γιατί οι Αετοί δε μετεφεραν το δαχτυλίδι και τον Φρόντο στη Μόρντορ;

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr