Search
Close this search box.
Σβαρτσενέγκερ Σταλόνε αντιπαλότητα

Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ – Σιλβέστερ Σταλόνε: Πώς η αντιπαλότητα τους ξέφυγε “εκτός ελέγχου”;

Ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ παραδέχτηκε ότι η αντιπαλότητά του με τον Σιλβέστερ Σταλόνε πήρε “ανεξέλεγκτες διαστάσεις”.

Ο Σβαρτσενέγκερ παραδέχτηκε ότι ανταγωνίζονταν ο ένας τον άλλον στις διάφορες ταινίες δράσης τους και ότι επιτίθονταν ο ένας στον άλλον στον Τύπο. Αργότερα οι δυο τους έγιναν φίλοι μετά τη συνεργασία τους σε κοινά πρότζεκτ, όπως το κινηματογραφικό franchise “The Expendables” και το “Escape Plan” του 2013. Με τον Σβαρτσενέγκερ να λέει ότι πλέον είναι “αχώριστοι”.

Όπως ο ίδιος δήλωσε: “Ήμασταν αντίπαλοι στις ταινίες, αλλά πήγαμε την ανταγωνιστικότητα στα άκρα. Ο καθένας μας έπρεπε να έχει το καλύτερο σώμα, έπρεπε να σκοτώνουμε περισσότερους ανθρώπους στις ταινίες μας και έπρεπε να έχουμε τα μεγαλύτερα όπλα. Αυτό ξέφυγε από τον έλεγχο και προσπαθούσαμε να εκτροχιάσουμε ο ένας τον άλλον. Στη συνέχεια, όταν επενδύσαμε και οι δύο στο Planet Hollywood, αρχίσαμε να πετάμε μαζί σε όλο τον κόσμο για την προώθησή του και γίναμε φανταστικοί φίλοι. Είναι ένας σπουδαίος άνθρωπος και τώρα είμαστε αχώριστοι“.

Ο Γιάννης Ρίτσος για το 1940: «Μια μέρα θα νικήσουμε για πάντα.»

Ο σταρ της δράσης, ο οποίος γεννήθηκε στην Αυστρία και μετακόμισε στις ΗΠΑ το 1968 πριν γίνει Αμερικανός πολίτης το 1983 , δεν έχει δικαίωμα να θέσει υποψηφιότητα – μιας και το σύνταγμα λέει ότι ο Πρόεδρος πρέπει να είναι γεννημένος πολίτης των ΗΠΑ –  αλλά δήλωσε ότι θα ήταν “χωρίς σκέψη” αν μπορούσε.

Πηγή φωτογραφίας 

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr