Search
Close this search box.

Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ: Παραδέχτηκε το λάθος του για την εξωσυζυγική του σχέση

Ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ σε μια σημαντική εξομολόγηση για την προσωπική του ζωή, παραδέχτηκε το λάθος του, για την εξωσυζυγική του σχέση με την οικιακή βοηθό.

Σε συνέντευξή του στο περιοδικό People, ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ έκανε μια ειλικρινή εξομολόγηση για τη σχέση του με την (τότε) οικιακή βοηθό της οικογένειας Μίλντρεντ Μπαένα, η οποία έβαλε τέλος στο γάμο του με τη Μαρία Σράιβερ το 2011: “Τα έκανα σκ@τ@. Δεν τσακωθήκαμε. Δεν κάναμε κανένα καυγά”

Η εξωσυζυγική σχέση του Σβαρτσενέγκερ και της Μπαένα είχε ως αποτέλεσμα τη γέννηση του Τζόσεφ, ο οποίος ήρθε στον κόσμο πέντε ημέρες αφότου ο πρώην κυβερνήτης της Καλιφόρνιας υποδέχτηκε τον γιο του Κρίστοφερ με τη Μαρία Σράιβερ.

Παρά τον χωρισμό τους, ο Σβαρτσενέγκερ επιμένει ότι αυτός και η πρώην σύζυγός του έχουν καλές σχέσεις και πως θα την αγαπάει πάντα. «Το κεφάλαιό μου με τη Μαρία θα συνεχιστεί για πάντα», είπε και συνέχισε «παρόλο που η σχέση μας πλέον είναι διαφορετική, το μόνο που αισθάνομαι για εκείνη είναι αγάπη».

«Είχαμε ξεκαθαρίσει ότι τα παιδιά δεν έπρεπε να υποφέρουν εξαιτίας αυτής της εξωσυζυγικής σχέσης. Και εκείνη έχει τη δική της ζωή, τη σχέση της, εγώ έχω τη δική μου (με τη Χέδερ Μίλιγκαν), αλλά πάντα επικοινωνούμε για τα παιδιά, για τις διακοπές, για τα πάρτι γενεθλίων και τα Χριστούγεννα», εξήγησε ο ηθοποιός.

Το πρώην ζευγάρι έχει ακόμα τρία παιδιά, την 32χρονη Κριστίνα, την 33χρονη Κάθριν και τον 30χρονο Πάτρικ. Με μια πηγή όμως να δηλώνει στο Page Six ότι τα παιδιά της Σράιβερ δεν επιθυμούν σχέσεις με τον νόθο γιο του πατέρα τους.

«Ο Άρλοντ πάντα συμπεριφερόταν στον Τζόσεφ όπως σε όλα του τα παιδιά του – πολύ δίκαια. Αλλά τα άλλα του παιδιά ξεσπούν στον Τζο».

Φωτογραφία εξωφύλλου

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr