Search
Close this search box.
Τζέιμς Κάμερον Άβυσσος

Τζέιμς Κάμερον: Σε ποια ταινία παραλίγο να χάσει τη ζωή του;

Ο Τζέιμς Κάμερον αποκάλυψε μια άγνωστη ιστορία στο ευρύ κοινό. Συγκεκριμένα εξιστόρησε τον κίνδυνο που αντιμετώπισε στα γυρίσματα της ταινίας «Άβυσσος».

Ο σκηνοθέτης Τζέιμς Κάμερον έχει μεγάλη εμπειρία και πολλές ώρες γυρισμάτων στο ενεργητικό του. Παρ’ όλα αυτά, μίλησε για τις περιπέτειές του κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας «Άβυσσος», σε μια συνάντηση ερωτήσεων και απαντήσεων με το κοινό που ήταν κατάμεστο, μετά την προβολή της νέας του ταινίας στο Beyond Fest.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, η ταινία γυρίστηκε σε ένα εγκαταλελειμμένο εργοστάσιο παραγωγής ενέργειας στο Γκάφνι της Νότιας Καρολίνας. Ωστόσο, λόγω των γυρισμάτων, πολλοί ηθοποιοί συμπεριλαμβανομένου του Εντ Χάρις, έπρεπε να υποβληθούν σε εκπαίδευση υποβρύχιων καταδύσεων, αλλά ο Κάμερον, ο οποίος τότε ήταν 30 ετών, είχε ήδη εμπειρία ως δύτης.

Τζέιμς Κάμερον Άβυσσος

 

«Δουλεύαμε σε βάθος 30 μέτρων. Για να μπορώ να μετακινώ την κάμερα στον βυθό, φορούσα βάρη γύρω από τα πόδια μου και γύρω από τη μέση μου» δήλωσε, προσθέτοντας ότι κάποια στιγμή ο εξοπλισμός του άρχισε να δυσλειτουργεί, αλλά κανείς από το πλήρωμα δεν το παρατήρησε. Μέχρι που το παρατήρησε ένας “άγγελος δύτης.

«Ο δύτης ασφαλείας μου βάζει έναν ρυθμιστή στο στόμα που δεν είχε ελέγξει. Είχε παραμείνει στον πυθμένα της δεξαμενής για τρεις εβδομάδες και είχε ένα σκίσιμο στο διάφραγμα. Έτσι πήρα μια βαθιά ανάσα… νερού», ανέφερε χαρακτηριστικά, με το πλήθος να ακούει με κομμένη την ανάσα.

«Σε εκείνο το σημείο οι δύτες σε κρατούν κάτω για να μην πάθεις εμβολή και αφήσεις τους πνεύμονές σου να υπερδιογκωθούν ανεβαίνοντας» εξήγησε, αν και αυτό παραλίγο να του στοιχίσει την ζωή.

«Επειδή δεν με άφηνε να φύγω, και δεν είχα τρόπο να του πω ότι ο ρυθμιστής δεν λειτουργούσε τον χτύπησα στο πρόσωπο. Έτσι κολύμπησα ως την επιφάνεια και επέζησα» ολοκλήρωσε ο Κάμερον με το πλήθος να τον χειροκροτεί.

Φωτογραφία εξωφύλλου

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr