Search
Close this search box.
Στίβεν Σπίλμπεργκ ντοκιμαντέρ

Στίβεν Σπίλμπεργκ: “Κόλλημα” με το νέο του ντοκιμαντέρ! (ΤΡΕΙΛΕΡ)

Το νέο ντοκιμαντέρ του Στίβεν Σπίλμπεργκ για τα UFO έχει δημιουργήσει “κόλλημα” στους θαυμαστές του.

Ο Στίβεν Σπίλμπεργκ συνεργάστηκε για πρώτη φορά με το Netflix, με το ντοκιμαντέρ του “Encounters” να έχει κερδίσει ήδη τις εντυπώσεις από τις τέσσερις πρώτες μέρες κυκλοφορίας του στην πλατφόρμα.

Πρόκειται για μεγάλο “κόλλημα” σε όποιον την παρακολουθήσει, με κάθε επεισόδιο να αναλύει προφίλ UFO υποθέσεων ή εμφανίσεις εξωγήινων από όλο τον κόσμο, συνεντεύξεις μαρτύρων, ειδικών και σκεπτικιστών και να ρίχνει φως σε νέα στοιχεία.

Διερευνήθηκαν περιπτώσεις περισσότερων από 300 ντόπιων του Τέξας το 2007 και το 2008, που εντόπισαν ένα UFO σε σχήμα δέλτα σε μια περίοδο πέντε μηνών.

Το Encounters, πέρα από τα φαινόμενα του Τέξας, καλύπτει επίσης τα UFO του “Τριγώνου των Βερμούδων” της Ουαλίας, τις παρατηρήσεις λαμπερών φώτων πάνω από το εργοστάσιο παραγωγής ενέργειας της Φουκουσίμα μετά την πυρηνική καταστροφή του 2011 και τις θεάσεις εξωγήινων το 1994 από περισσότερα από 60 παιδιά σε σχολείο της Ζιμπάμπουε.

Δείτε το τρέιλερ: 

You are currently viewing a placeholder content from Youtube. To access the actual content, click the button below. Please note that doing so will share data with third-party providers.

More Information

 

Πηγή φωτογραφίας

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr