Search
Close this search box.
Ρόμπερτ_Ντε_Νίρο_δίκη

Ρόμπερτ Ντε Νίρο: Εκδικάστηκε η υπόθεσή του – Τι αποφασίστηκε για τον ίδιο και την εταιρία του;

Εκδικάστηκε η πολυετή διαμάχη του Ρόμπερτ Ντε Νίρο με την πρώην βοηθό του Γκράχαμ Τσέις Ρόμπινσον για την υπόθεση περί διακρίσεων λόγω φύλου.

Η εταιρεία του Ρόμπερτ Ντε Νίρο πρέπει να καταβάλει σε πρώην υπάλληλο 1,2 εκατ. δολάρια για ισχυρισμούς περί διακρίσεων λόγω φύλου. Η απόφαση των ενόρκων βάζει τέλος σε μια πολυετή δικαστική διαμάχη μεταξύ του ηθοποιού και της Γκράχαμ Τσέις Ρόμπινσον που ξεκίνησε μετά την παραίτησή της από την Canal Productions.

Δείτε περισσότερα:

https://www.lavart.gr/%cf%81%cf%8c%ce%bc%cf%80%ce%b5%cf%81%cf%84-%ce%bd%cf%84%ce%b5-%ce%bd%ce%af%cf%81%ce%bf-%ce%b4%ce%af%ce%ba%ce%b7/

Η κ. Ρόμπινσον είχε υποβάλει μήνυση για 12 εκατ. δολάρια, υποστηρίζοντας ότι κακοποιήθηκε, υποτιμήθηκε, πληρώθηκε ελάχιστα. Αλλά οι ένορκοι δεν έκριναν τον ηθοποιό προσωπικά υπεύθυνο στην αστική δίκη.

Η ίδια ήταν στη μισθοδοσία του Ντε Νίρο για 11 χρόνια. Προσλήφθηκε ως προσωπική του βοηθός το 2008 και αργότερα προήχθη σε αντιπρόεδρο παραγωγής και οικονομικών της εταιρείας. Αλλά αφού παραιτήθηκε το 2019, υπέβαλε μήνυση για “συναισθηματική δυσφορία και βλάβη της φήμης της”, υποστηρίζοντας ότι συχνά έκανε “χυδαία, ανάρμοστα και έμφυλα σχόλια” και της ανέθετε “στερεοτυπικά γυναικεία” καθήκοντα. Εκείνος επέμεινε ότι δεν ήταν ποτέ καταχρηστικός, και ενώ παραδέχθηκε ότι κατά καιρούς ήταν κακότροπος, αρνήθηκε τους ισχυρισμούς της κ. Ρόμπινσον.

Ο Ντε Νίρο μηνύθηκε για “εκφοβισμό και διακρίσεις”. Η εταιρεία Canal ανταπέδωσε αγωγή ύψους 6 εκατ. δολαρίων, κατηγορώντας την για κατάχρηση χρημάτων του γραφείου, κλοπή εταιρικής περιουσίας και μεταφορά περισσότερων από 450.000 δολαρίων σε αεροπορικά εισιτήρια στον προσωπικό της λογαριασμό. Όμως, μετά από οκτώ ημέρες καταθέσεων και πέντε ώρες διαβουλεύσεων σχετικά με τους ισχυρισμούς της μονομαχίας, οι ένορκοι δεν έκριναν ότι η κ. Ρόμπινσον ευθύνεται για κανέναν από τους ισχυρισμούς της Canal περί οικονομικής ανάρμοστης συμπεριφοράς.

“Η κ. Ρόμπινσον όχι μόνο κέρδισε την υπόθεσή της κατά της Canal, αλλά οι ένορκοι δικαίωσαν πλήρως την κ. Ρόμπινσον κρίνοντας ότι οι ισχυρισμοί του Ντε Νίρο εναντίον της είναι αβάσιμοι”, ανέφερε ο δικηγόρος της Ντέιβιντ Σάνφορντ στη δήλωσή του.

Φωτογραφία εξωφύλλου

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr