Search
Close this search box.
Πυγμαλίων_Δαδακαρίδης_τραγούδι

Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: «Για τις παλιές αγάπες μην μιλάς» τραγούδησε ο σπουδαίος ηθοποιός (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης βρέθηκε στην σκηνή μαζί με τον Φίλλιπο Πλιάτσικα και τον αδερφό του και τραγούδησε «για τις παλιές αγάπες μην μιλάς» στη μουσική βραδιά – αφιέρωμα του Mega στους Πυξ Λαξ.

Η εμφάνιση του Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη επί σκηνής στη μουσική βραδιά – αφιέρωμα του Mega στους Πυξ Λαξ έγινε οικογενειακή υπόθεση, με τον δημοφιλή ηθοποιό να συνοδεύει τον αδερφό του.

Συγκεκριμένα, η εκπομπή «Σπίτι με το Mega» το βράδυ του περασμένου Σαββάτου παρουσίασε ένα μεγάλο αφιέρωμα στο αγαπημένο συγκρότημα που έχει γράψει τη δική του ιστορία στην ελληνική ροκ μουσική σκηνή με τη συμμετοχή πολλών καλλιτεχνών, τους Πυξ Λαξ.

Μεταξύ των υπολοίπων καλλιτεχνών, την εμφάνισή του έκανε και ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, ο οποίος ερμήνευσε παρέα με τον Φίλιππο Πλιάτσικα και τον αδελφό του Θανάση – που είναι μουσικός και τους συνόδευσε με την κιθάρα του – το «Οι παλιές αγάπες πάνε στον παράδεισο».

Δείτε το βίντεο με την εμφάνιση του ηθοποιού:

You are currently viewing a placeholder content from Youtube. To access the actual content, click the button below. Please note that doing so will share data with third-party providers.

More Information

 

20 σπουδαία μουσικά κομμάτια που εμπνεύστηκαν από την ελληνική μυθολογία

 

 

 

 

 

Φωτογραφία εξωφύλλου

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr