Search
Close this search box.
Ρίτσαρντ Μπάρτον

Προς πώληση η βικτωριανή έπαυλη του θρυλικού Ρίτσαρντ Μπάρτον (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Το εντυπωσιακό σπίτι του Ρίτσαρντ Μπάρτον βρίσκεται στο καταπράσινο Χάμπστεντ του Λονδίνου

Ρίτσαρντ Μπάρτον: Το εμβληματικό σπίτι του Ρίτσαρντ Μπάρτον στη γραφική γειτονιά Hampstead του Λονδίνου βγήκε στην αγορά. Η γοητευτική βικτοριανή κατοικία, που βρίσκεται στην οδό Lyndhurst Road και εκτείνεται σε 477 τετραγωνικά μέτρα, διατίθεται προς πώληση στην τιμή των 9,8 εκατομμυρίων δολαρίων, όπως αναφέρει η New York Post. Μια μπλε πλάκα τοποθετημένη κοντά στην είσοδο χρησιμεύει ως υπενθύμιση ότι αυτό ήταν κάποτε το σπίτι του διάσημου θρύλου του θεάτρου και του κινηματογράφου, ο οποίος διέμενε εδώ από το 1949 έως το 1956, μια αποκάλυψη που έκανε το 2011 ο Ουαλός ηθοποιός και ακτιβιστής Michael Sheen.

Ρίτσαρντ Μπάρτον

Το 1949, ο Ρίτσαρντ Μπάρτον έκανε το κινηματογραφικό του ντεμπούτο στην ταινία “The Last Days of Dolwyn” και, σε μια ανατροπή της μοίρας, γνώρισε την πρώτη του σύζυγο, τη Sybil Christopher. Η σχέση τους ήταν τόσο δυνατή που παντρεύτηκαν λίγους μήνες αργότερα. Αρχικά, αγόρασαν το ισόγειο, ένα διαμέρισμα ενός υπνοδωματίου μέσα στο ακίνητο. Ωστόσο, η ανερχόμενη επιτυχία του Burton στην κινηματογραφική βιομηχανία τους επέτρεψε τελικά να αποκτήσουν ολόκληρη την κατοικία. Αξίζει να σημειωθεί ότι μέσα σε αυτούς τους τοίχους διασταυρώθηκαν οι δρόμοι του με την Ελίζαμπεθ Τέιλορ σε ένα πάρτι στο Bel Air το 1953.

Αυτή η υπέροχη κατοικία, που κατασκευάστηκε τη δεκαετία του 1860 από τον αρχιτέκτονα Henry Davidson, βρίσκεται ανάμεσα σε εξαιρετικούς κήπους. Το πολυτελές ακίνητο περιλαμβάνει υπόγειο, υπερυψωμένο ισόγειο και τρεις επιπλέον ορόφους που προσφέρουν εκπληκτική θέα στο Λονδίνο. Διατηρεί πληθώρα λεπτομερειών εποχής σε όλα τα οκτώ υπνοδωμάτια και τα έξι μπάνια του και στο παρελθόν υπήρξε η κατοικία πολλών αξιόλογων αστέρων του Χόλιγουντ.

Καιρός: Ιδιαίτερη προσοχή! Ραγδαία επιδείνωση του καιρού (ΧΑΡΤΕΣ)

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr