Search
Close this search box.

Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Σε δημοπρασία η μπλούζα του αρραβώνα της το 1981! (ΦΩΤΟ)

Η μπλούζα της Πριγκίπισσας Νταϊάνα που φορούσε στον αρραβώνα της το 1981 θα βγει σε δημοπρασία με αρχική εκτίμηση από 80.000 έως 100.000. δολάρια.

Η ροζ ρεπ μπλούζα με γιακά, που φορούσε η πριγκίπισσα Νταϊάνα στον αρραβώνα της, βγαίνει προς πώληση από τις δημοπρασίες Julien’s με αρχική τιμή από 80.000 έως 100.000. δολάρια, μαζί με άλλα διάσημα ρούχα. Το συγκεκριμένο ρούχο είχε προηγουμένως εκτεθεί στο παλάτι του Κένσινγκτον στο Λονδίνο ως μέρος της έκθεσης «Diana: Her Fashion Story» το 2019.

Σύμφωνα με την National Portrait Gallery, η πριγκίπισσα της Ουαλίας φωτογραφήθηκε από τον βασιλικό φωτογράφο Λορντ Σνόουντον και το πορτρέτο της δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Vogue τον Φεβρουάριο του 1981, ταυτόχρονα με την επίσημη ανακοίνωση του αρραβώνα της με τον τότε πρίγκιπα Κάρολο.

Πριγκίπισσα_Νταϊάνα_μπλούζα

Εν τω μεταξύ, στην τετραήμερη εκδήλωση των δημοπρασιών Julien και Turner Classic Movies (TCM), που ονομάζεται Hollywood Legends, στο σφυρί θα βγει και ένα βραδινό φόρεμα που φορούσε η πριγκίπισσα Νταϊάνα. Είναι σχεδιασμένο από τον Μαροκινό σχεδιαστή μόδας Jacques Azagury και φορέθηκε στη Φλωρεντία της Ιταλίας τον Απρίλιο του 1985. Όπως επίσης και μία φούστα, η οποία εκτιμάται ότι αξίζει από 100.000 έως 200.000. δολάρια.

Τέλος να αναφέρουμε ότι οι δημοπρασίες θα πραγματοποιηθούν στο Μπέβερλι Χιλς αλλά και διαδικτυακά από τις 14 έως τις 17 Δεκεμβρίου.

Το αρχοντικό του Μότσαρτ βγαίνει προς πώληση – Ποιες προσωπικότητες έχουν φιλοξενηθεί;

Πηγή φωτογραφιών: 1, 2

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr