Search
Close this search box.
Ozzy Osbourne σαν σήμερα

Ο Ozzy Osbourne γεννήθηκε σαν σήμερα και «ήθελε να μας τρομάξει» – Τελικά τα κατάφερε!

Ο Ozzy Osbourne πάντοτε έπαιζε με το άγνωστο και το επικίνδυνο. Ήθελε να σοκάρει τον κόσμο και μάλλον και τον ίδιο του τον εαυτό. 

Ο Ozzy έχει αποκτήσει μια διαβόητη φήμη ως ένα άγριο άτομο, με τις περιπέτειές του στις δεκαετίες του ’70 και του ’80 να εδραιώνουν τη θέση του ως το απόλυτο party animal της μέταλ. Όπως είναι αναμενόμενο, η ζωή του είναι γεμάτη με μερικές από τις πιο εξωφρενικές ιστορίες .

Ανάμεσα σε αυτές τις γνωστές ιστορίες περιλαμβάνονται περιστατικά όπως το δάγκωμα του κεφαλιού μιας ζωντανής νυχτερίδας και ενός περιστεριού, η ούρηση στο μνημείο του Alamo με drag, και το ρουθούνισμα μιας σειράς μυρμηγκιών με τον Nikki Sixx των Mötley Crüe. Ωστόσο, η προσωπικότητα του Ozzy Osbourne ξεπερνά αυτά τα καμώματα που προκαλούν πρωτοσέλιδα, αποκαλύπτοντας ένα πιο σύνθετο και ενδιαφέρον άτομο πίσω από τον θρύλο της ροκ.

Ozzy Osbourne: Tα 6 τατουάζ του «πρίγκιπα του σκότους»

 

10 συναρπαστικά γεγονότα για τον Ozzy Osbourne:

1. Υπάρχει ένα κέρινο άγαλμα του Ozzy που ουρεί όταν το πλησιάζεις. Το άγαλμα αυτό, που δημιουργήθηκε το 2001 από τους καλλιτέχνες Ruben Ortiz-Torres και Jim Mendiola, μνημονεύει την ιστορική στιγμή που ο Ozzy ούρησε στο μνημείο του Alamo. Διαθέτει ακόμη και αισθητήρα κίνησης που ενεργοποιεί την ενέργεια της ούρησης όταν οι άνθρωποι πλησιάζουν.

2. Η πρώην Πρώτη Κυρία Μπάρμπαρα Μπους λέγεται ότι είναι θαυμάστρια της μουσικής του Ozzy. Κατά τη διάρκεια ενός δείπνου στη Λέσχη Τύπου του Λευκού Οίκου, ο πρόεδρος George W. Bush ανέφερε αστειευόμενος την εκτίμηση της μητέρας του για τη μουσική του Ozzy.

3. Στα παιδικά τους χρόνια, ο κιθαρίστας των Black Sabbath Tony Iommi συνήθιζε να πειράζει τον Ozzy. Παρά το γεγονός ότι ο Iommi τον εκφόβιζε ως παιδί, ο Ozzy τον εξέπληξε αργότερα κάνοντας οντισιόν ως τραγουδιστής για το νέο τους συγκρότημα.

4. Το αρχικό όνομα του συγκροτήματος των Black Sabbath ήταν The Polka Tulk Blues Band. Η μπάντα ξεκίνησε με ένα πιο ελαφρύ όνομα και σύνθεση, συμπεριλαμβανομένου ενός slide κιθαρίστα και ενός σαξοφωνίστα, πριν εξελιχθεί στους εμβληματικούς Black Sabbath.

5. Ο Ozzy Osbourne παλεύει με δυσλεξία, γεγονός που τον καθιστά δύσκολο να συγκεντρωθεί στην ολοκλήρωση  βιβλίων. Ο ίδιος αποδίδει τη δημιουργική του σκέψη στη δυσλεξία, αλλά εκφράζει τη λύπη του για το γεγονός ότι δεν έλαβε ποτέ σωστή εκπαίδευση.

6. Ο Ozzy πάλεψε κάποτε γυμνός με έναν ληστή στο σπίτι του στο Buckinghamshire της Αγγλίας. Παρά το γεγονός ότι έχασε μερικά πολύτιμα κοσμήματα, μεταξύ των οποίων και τη βέρα της Σάρον, η κόρη του Όζι, η Κέλι, ανακάλυψε αργότερα τη βέρα με τη βοήθεια μιας τηλεοπτικής εκπομπής.

7. Πριν αποκτήσει φήμη, ο Ozzy πέρασε χρόνο στη φυλακή για διάρρηξη.

8. Ενώ ήταν στη φυλακή, ο Ozzy έκανε στον εαυτό του αυτοσχέδια τατουάζ χρησιμοποιώντας βελόνες ραψίματος και βερνίκι σχάρας.

9. Παρά τη μακρά καριέρα του, ο Ozzy εξακολουθεί να βιώνει σκηνικό φόβο πριν από κάθε εμφάνιση.

10. Ο Ozzy δεν έχει παρακολουθήσει ποτέ ούτε ένα επεισόδιο του “The Osbournes”, του ριάλιτι του MTV με την οικογένειά του. Εξέφρασε την αντιπάθειά του για το σόου και δεν έχει καμία πρόθεση να συμμετάσχει σε άλλο ριάλιτι.

Ο Ozzy Osbourne ερμηνεύει το θρυλικό «Paranoid» (2017 Live Video)

Φωτογραφία εξωφύλλου

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr