Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Τομ Χάρντι Peaky Blinders

Ο Τομ Χάρντι αποκαλύπτει την επιστροφή του στην επερχόμενη ταινία «Peaky Blinders»

Ο Τομ Χάρντι υπαινίχθηκε τη συμμετοχή του στην επερχόμενη ταινία spin-off  Peaky Blinders, με πρωταγωνιστή τον Kίλιαν Μέρφι. Σε συνέντευξή του στο Sky News, ο Hardy άφησε να εννοηθεί ότι ο χαρακτήρας του, Alfie Solomons, θα κάνει “σίγουρα μια εμφάνιση”, αν και ο χρόνος παραμένει αβέβαιος.

Ο Χάρντι υποδύθηκε τον Alfie Solomons, τον αρχηγό μιας συμμορίας του Camden Town, στο δράμα εποχής του BBC. Ενώ το καστ της νέας ταινίας δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί, ο δημιουργός της σειράς Stephen Knight διαβεβαίωσε τους θαυμαστές ότι ο Μέρφι θα επαναλάβει τον εμβληματικό του ρόλο ως Tommy Shelby.

Τομ Χάρντι Peaky Blinders

Πρόσφατα, το Netflix δημοσίευσε μια φωτογραφία του σεναρίου της ταινίας στο Twitter, επιβεβαιώνοντας τον Τομ Χάρπερ ως σκηνοθέτη. Η ανακοίνωση έγραφε: «Ο Τόμι Σέλμπι Shelby επιστρέφει. Μια ταινία Peaky Blinders με πρωταγωνιστή τον Κίλιαν Μέρφι έρχεται στο Netflix» γράφει η ανάρτηση. Ο Murphy εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για το πρότζεκτ, τονίζοντας την ανυπομονησία του να συνεργαστεί ξανά με τους Knight και Harper.

Η επιστροφή του Murphy ως Tommy Shelby ήταν αναμενόμενη, καθώς ο ηθοποιός έχει δείξει σταθερά ενδιαφέρον για την ταινία, ανάλογα με την ποιότητα του σεναρίου.

«Αν υπάρχει περισσότερη ιστορία εκεί, θα ήθελα πολύ να το κάνω. Αλλά πρέπει να είναι σωστή. Ο Στιβ Νάιτ έγραψε 36 ώρες τηλεόρασης, και σταματήσαμε σε τόσο υψηλό επίπεδο. Είμαι πραγματικά περήφανος για την τελευταία σεζόν. Οπότε, θα πρέπει να αισθάνομαι νόμιμος και δικαιολογημένος για να κάνω περισσότερα» είχε δηλώσει  ο Μέρφι στο Rolling Stone U.K.

 

Οι κασέτες επιστρέφουν, με την «Gen Z» να ηγείται αυτής της μουσικής τάσης

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr