Search
Close this search box.

Ο Νίκος Κυριακού υποψήφιος με το συνδυασμό «ΝΑΙ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ» του Κωνσταντίνου Ζέρβα

Με την παράταξη του Κωνσταντίνου Ζέρβα, «ΝΑΙ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ» θα είναι υποψήφιος ο Νίκος Κυριακού.

Αγαπητοί συνεργάτες και φίλες/φίλοι,

Στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές είμαι υποψήφιος κοινοτικός σύμβουλος στη 2η Δημοτική Κοινότητα Θεσσαλονίκης, με το συνδυασμό ΝΑΙ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ του Κωνσταντίνου Ζέρβα.

Γνωρίζω τον Κωνσταντίνο Ζέρβα από εικοσαετίας μέσα από την Κ.Ο.Θ. στην οποία υπήρξε μέλος του Δ.Σ. του Ε.Τ.Ο.Σ./Κ.Ο.Θ. και στη συνέχεια Πρόεδρος του.

Νίκος Κυριακού

Η πρόταση του να γίνω μέλος της ομάδας του με τιμά, αφού προέρχεται από έναν άνθρωπο που σέβομαι και εκτιμώ βαθιά, έχοντας δει τον τρόπο με τον οποίο εργάζεται, γνωρίζοντας έμπρακτα πως είναι ένας άνθρωπος με όραμα και ιδέες, τις οποίες πάντα υλοποιεί ξεπερνώντας όσες δυσκολίες και αν προκύψουν, εμπνέοντας παράλληλα τους συνεργάτες του, απέναντι στους οποίους είναι πάντα δίκαιος.

Έχω ειλικρινή διάθεση να συμβάλλω στην ανάπτυξη της πόλης μου και να εργαστώ με όλες μου τις δυνάμεις για αυτό το σκοπό. Αν μη τι άλλο έχω αποδείξει με την πορεία μου όλα αυτά τα χρόνια πως δεν διστάζω να αναλάβω το οποιοδήποτε εγχείρημα και να το φέρνω εις πέρας.

Από τη θέση μου ως υπεύθυνος Μarketing & Επικοινωνίας της Κ.Ο.Θ. δεν έχω αναλάβει μόνο την ευθύνη της ανάπτυξης του brand name της Κ.Ο.Θ., καθώς και της προβολής και ανάδειξης του πολύπλευρου και πολυσήμαντου έργου της με κάθε τρόπο, αλλά επιπλέον εργάστηκα σκληρά και υλοποίησα με επιτυχία μεγάλα χρηματοδοτούμενα προγράμματα όλα αυτά τα χρόνια, που υπήρξαν σταθμοί στην πορεία της ορχήστρας, όπως το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Ψηφιακής Σύγκλισης, το πρόγραμμα ‘ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΑΝΤΟΥ’ με χρηματοδότηση του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, τις συναυλίες σε μνημεία της πόλης και μεγάλα projects στο εξωτερικό, όπως η εμφάνιση στο Μόναχο στη συναυλία μνήμης για το Ολοκαύτωμα των Εβραίων της Θεσσαλονίκης, με τη χρηματοδότηση του Γερμανικού Προξενείου στη Θεσσαλονίκη, καθώς και το πρόγραμμα που τρέχει στις μέρες μας για 9 εμφανίσεις της Κ.Ο.Θ. σε Κεντρική Ευρώπη και Βαλκάνια χρηματοδοτούμενο από πόρους του Ταμείου Ανάκαμψης.

Πιστεύω στην κοινή προσπάθεια και στη σκληρή δουλειά και πως όλοι μας οφείλουμε να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να δώσουμε στα παιδιά μας ένα καλύτερο μέλλον.

 

Γι’ αυτό το λόγο είπα:

ΝΑΙ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΝΑΙ στον ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΖΕΡΒΑ

 

Νίκος Κυριακού – Βιογραφικό σημείωμα

Ο Νίκος Κυριακού γεννήθηκε το 1974 στο Χέρεμπεργκ της Γερμανίας. Μεγάλωσε στο Νέο Πετρίτσι Σερρών και από το 1992 ζει μόνιμα στη Θεσσαλονίκη. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και μιλάει αγγλικά και γερμανικά.

Είναι ο Υπεύθυνος Marketing & Επικοινωνίας της Κρατικής Ορχήστρας Θεσσαλονίκης από το 2001 και ο κειμενογράφος των εντύπων της.

Έχει πραγματοποιήσει διαλέξεις στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας και στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας σχετικά με το Marketing στον Πολιτισμό και το ρόλο των νέων τεχνολογιών στις πολιτιστικές και δημιουργικές βιομηχανίες.

Έχει εργαστεί κατά το παρελθόν ως σύμβουλος επιχειρήσεων, ως διαφημιστής, στο χώρο της εστίασης, καθώς και σε χρηματοδοτούμενα ευρωπαϊκά προγράμματα. Αρθρογραφεί συχνά σε αθλητικές και πολιτιστικές ιστοσελίδες, ενώ έχει συνεργαστεί με ραδιοφωνικούς σταθμούς και εφημερίδες της Θεσσαλονίκης και της Βόρειας Ελλάδας.

Στα παιδικά του χρόνια υπήρξε μέλος της Φιλαρμονικής Νέου Πετριτσίου ως β’ κορνετίστας και μέλος βυζαντινής χορωδίας.

Ως αθλητής κατέκτησε αργυρό μετάλλιο στο διπλό μεικτό και χάλκινο μετάλλιο στο διπλό ανδρών στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Badminton του 1994.

Ασχολείται με τη συγγραφή και την ποίηση έχοντας στο ενεργητικό του εκδιδόμενα ποιήματα και διηγήματα, καθώς και διακρίσεις σε διαγωνισμούς.

Έχει ιδιαίτερη ευαισθησία με τα προβλήματα των ΑΜΕΑ, έχοντας και ο ίδιος ποσοστό αναπηρίας 67%, λόγω αυτοάνοσου νοσήματος.

Είναι παντρεμένος και πατέρας δύο αγοριών 13 και 10 ετών.

Facebook: @Nikos Kyriakou

Instagram: @nik_kyr74

Twitter: @nik_kyr74

TikTok: nikos_kyriakou e-m

ail: Voldanios33@gmail.com

 

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr