Search
Close this search box.
Μοναξιά

Μοναξιά: Ένα συγκινητικό animation (Βίντεο)

Η μοναξιά ξεδιπλώνεται μέσα από ένα συγκινητικό animation της Laura Stewart.

Η μοναξιά των ανθρώπων είναι αβάσταχτη. Οι άνθρωποι συχνά αισθάνονται μόνοι και απομονωμένοι στη σημερινή κοινωνία.

Mία σύντομη ιστορία για τη μοναξιά που βιώνουν οι άνθρωποι, από την Καναδή καλλιτέχνη Laura Stewart, όπου ένας άντρας ξυπνά κάθε πρωί και βρίσκει τον εαυτό του να ζει με μια γκρίζα μάζα που είναι άμορφη.

Το “Blobby” έχει τιμηθεί με το βραβείο Best Academic Film, Montreal Stop Motion Film Festival 2014.

Δείτε το βίντεο για τη μοναξιά:

You are currently viewing a placeholder content from Youtube. To access the actual content, click the button below. Please note that doing so will share data with third-party providers.

More Information

Η μοναξιά

Η μοναξιά μπορεί να οριστεί ως ένας ψυχολογικός μηχανισμός που παρακινεί τους ανθρώπους να αναζητήσουν κοινωνικές συνδέσεις.

Συχνά συνδέεται με μια ανεπιθύμητη έλλειψη σύνδεσης και οικειότητας. Ως συναίσθημα, μπορεί να γίνει αισθητή ακόμη και όταν περιβάλλεται από άλλους ανθρώπους

Μπορεί να είναι δύσκολο να έχετε στενές και ουσιαστικές σχέσεις όταν νιώθετε ότι δεν ταιριάζετε. Ως συναίσθημα, μπορεί να γίνει αισθητό ακόμα και όταν υπάρχουν άνθρωποι γύρω σας.

Υπάρχουν πολλές αιτίες μοναξιάς και μπορεί να προκληθεί από διάφορα πράγματα. Λαμβάνουν υπόψη κοινωνικούς, ψυχολογικούς, συναισθηματικούς και περιβαλλοντικούς παράγοντες όταν λαμβάνουν αποφάσεις σχετικά με την υγεία ή την ευημερία.

Υπάρχουν καταστάσεις και γεγονότα που μπορούν να δημιουργήσουν μοναξιά, ειδικά σε συνδυασμό με ορισμένα χαρακτηριστικά της προσωπικότητας των ατόμων. Εάν ένα εξωστρεφές άτομο ζει σε ένα μέρος με χαμηλή πυκνότητα πληθυσμού, είναι πιο πιθανό να αισθάνεται μοναξιά αν δεν έχει πολλούς ανθρώπους να αλληλεπιδράσει.

Η μοναξιά μπορεί να προκληθεί από πράγματα όπως η γέννηση ενός παιδιού, η διάλυση μιας προηγούμενης σχέσης ή η συναισθηματική ψυχρότητα.

Διαβάστε περισσότερα:

Μπράντλεϊ Κούπερ: Θα πρωταγωνιστήσει στη νέα ταινία του Στίβεν Σπίλμπεργκ

 

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr