Search
Close this search box.
Μαρία Σάκκαρη

Μαρία Σάκκαρη: «Μαμά τα κατάφερα» – Τα κλάματα και η μεγάλη νίκη! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ξέσπασε σε κλάματα στο τέλος του τελικού η Μαρία Σάκκαρη, καθώς κέρδισε τον τίτλο στο τουρνουά WTA 1000 στη Γκουανταλαχάρα του Μεξικού

Η Μαρία Σάκκαρη κατέκτησε τον τίτλο στο τουρνουά WTA 1000 στη Γκουανταλαχάρα του Μεξικού και τα συναισθήματά της ξεχείλισαν μετά το τέλος του αγώνα της με την Καρολίν Ντολχάιντ.

Μετά τον τελευταίο πόντο, η Σάκκαρη κατέρρευσε στο γήπεδο, με δάκρυα να τρέχουν στο πρόσωπό της. Στη συνέχεια έτρεξε προς τον προπονητή της, Tom Hill, αγκαλιάζοντάς τον σφιχτά, μη μπορώντας να συγκρατήσει τη χαρά της για αυτό το αξιοσημείωτο επίτευγμα.

Αμέσως μετά, η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια αντάλλαξε λόγια με τη μητέρα της, Αγγελική Κανελλοπούλου, αναφωνώντας: “Μαμά, τα κατάφερα!”. Αυτό το ειλικρινές ξέσπασμα συμπυκνώνει απόλυτα τον ενθουσιασμό της για την κατάκτηση του Guadalajara Masters. Η Σάκκαρη είναι πλέον κάτοχος του τίτλου WTA 1000, αφού νίκησε την Caroline Dolhade στα straight sets (7-5, 6-3) για να εξασφαλίσει το τρόπαιο στη Γουαδαλαχάρα του Μεξικού.

Αυτή η νίκη σηματοδότησε μόλις τον δεύτερο τίτλο στην ένδοξη καριέρα της Μαρίας Σάκκαρη και τον πρώτο της σε ένα τόσο σημαντικό τουρνουά. Ήρθε σε μια κρίσιμη συγκυρία μετά από μια δύσκολη σεζόν, που την είδε να αποχωρεί πρόωρα από το Roland Garros, το Wimbledon και το US Open.

 

Ο ίδιος ο αγώνας ξεκίνησε με τη Σάκκαρη να επιδεικνύει νεύρα, με έντονο ανταγωνισμό στα πρώτα games απέναντι στην Caroline Dolscheid, που βρίσκεται στην 111η θέση της παγκόσμιας κατάταξης. Παρόλα αυτά, η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια εξασφάλισε το αρχικό break, δημιουργώντας πλεονέκτημα νίκης. Παρά την αντίδραση της Ντόλχαϊντ, η οποία προηγήθηκε με 5-4 στο επόμενο σετ, η Σάκκαρη κράτησε τα κεκτημένα της, κάνοντας νέο break, για να κατακτήσει το πρώτο σετ με 7-5 και να προηγηθεί με 1-0.

Με το ψυχολογικό της πλεονέκτημα εδραιωμένο, το δεύτερο σετ αποδείχθηκε πιο απλό. Η Σάκκαρη χρειάστηκε μόλις ένα break για να σφραγίσει τη νίκη, αποδεικνύοντας την υπεροχή της έναντι της Dolhade, και έφτασε στο 6-3, 2-0 στα σετ, πανηγυρίζοντας τελικά τη θριαμβευτική της στιγμή στη Γουαδαλαχάρα. Αυτή ήταν η πρώτη γιορτή για την κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια μετά τη νίκη της το 2019 στο 250άρι του Ραμπάτ.

You are currently viewing a placeholder content from Youtube. To access the actual content, click the button below. Please note that doing so will share data with third-party providers.

More Information

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr