Search
Close this search box.
Κέβιν Σπέισι

Κέβιν Σπέισι: Αθώος για την υπόθεση της σεξουαλικής παρενόχλησης

Αθώος ο Κέβιν Σπέισι σε υπόθεση σεξουαλικής παρενόχλησης.

Το δικαστήριο απέρριψε τους ισχυρισμούς του Anthony Rapp εναντίον του Κέβιν Σπέισι. Ο Rapp ζητούσε αποζημίωση 40 εκατομμυρίων δολαρίων.

Η υπόθεση ήρθε στο φως στα τέλη Οκτωβρίου 2017, στην έναρξη του κινήματος MeToo με μια καταιγίδα αποκαλύψεων σεξουαλικών επίθεσεων.

The Crown 5: Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ

 

Άλλες κατηγορίες εναντίον του Κέβιν Σπέισι έχουν βγει στην επιφάνεια, θέτοντας ουσιαστικά τον σταρ του Χόλιγουντ στο περιθώριο.

Το 12μελές δικαστήριο αποφάσισε την Πέμπτη ότι δεν υπήρχαν στοιχεία που να υποστηρίζουν τον ισχυρισμό του Άντονι Ραπ ότι πως ο Κέβιν Σπέισι τον κακοποίησε σεξουαλικά σε ένα πάρτι στο διαμέρισμά του στη Νέα Υόρκη τον Μάιο του 1986.

Η θηλυκή «Dahmer» έρχεται και θα λέγεται Candy

 

Την εποχή του συμβάντος, ο Άντονι Ραπ ήταν μόλις 14 ετών. ενώ ο Κέβιν Σπέισι ήταν 26. Η δικηγόρος του Σπέισι, Τζένιφερ Κέλερ, υποστήριξε πως η ιστορία του Ραπ ήταν κατασκευασμένη.

Ο Κέβιν Σπέισι, επίσης κατηγορούμενος για σεξουαλική επίθεση στο Ηνωμένο Βασίλειο, έχασε τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στη δημοφιλή τηλεοπτική σειρά “House of Cards” και αναγκάστηκε να πληρώσει στους παραγωγούς 31 εκατομμύρια δολάρια ως αποζημίωση για διαφυγόντα κέρδη.

Μάθετε περισσότερα για τον γνωστό ηθοποιό:

Ο Κέβιν Σπέισι γεννήθηκε στις 26 Ιουλίου 1959. Η καριέρα του ως ηθοποιός ξεκίνησε όταν εμφανίστηκε στο Eugene O’Neill’s Day’s Journey Through the Night με τον Jack Lemmon, ο οποίος έγινε ο μέντοράς του. Το 1991, κέρδισε ένα βραβείο Tony για το ρόλο του στην παραγωγή του Neil Simon στο Broadway του Lost in Yonkers.

Η κινηματογραφική δουλειά του για τον Bryan Singer αναγνωρίστηκε κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1990, με αποκορύφωμα το Όσκαρ Β’ Ανδρικού Ρόλου το 1995.

Netflix: Ποιες ταινίες κυκλοφορούν σήμερα; 2110 (Τρέιλερ)

 

Ακολούθησε δεύτερο Όσκαρ το 1999, Α’ Ανδρικού Ρόλου, για την ερμηνεία του στην ταινία του Sam Mendes American Beauty.

Άλλες αξιόλογες ταινίες περιλαμβάνουν τις Se7en (1995), Los Angeles: Confidential (1997), Without Exchange (2000), K-PAX (2001), Superman: The Return (2006), και Casino Jack (2010).

Από το 2003 είναι Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Old Vic Theatre στο Λονδίνο.

Το καλοκαίρι του 2011 έπαιξε τον πρωταγωνιστικό ρόλο στον Ριχάρδο Γ’ του Σαίξπηρ, σε σκηνοθεσία του βραβευμένου με Όσκαρ Σαμ Μέντες, στην Επίδαυρο.

Διαβάστε περισσότερα:

Εκπαιδευτικοί – Δωρεάν μουσεία: Δελτίο δωρεάν εισόδου σε κρατικά μουσεία

 

Φωτογραφία εξωφύλλου

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr