Search
Close this search box.
Νύχτα της 12ης

Η Νύχτα της 12ης: Θα είναι το νέο Zodiac; (Τρέιλερ)

Η ταινία «Η Νύχτα της 12ης», σε σενάριο και σκηνοθεσία Ντομινίκ Μολ, έρχεται στους κινηματογράφους. Ένα σκοτεινό και επίκαιρο αστυνομικό θρίλερ.

Το αστυνομικό θρίλερ «Η Νύχτα της 12ης» του Dominique Moll είναι για δύο Γάλλους ντετέκτιβ (θυμίζει ταινίες όπως το Zodiac και το Μνήμες Φόνων) που προσπαθούν να εξιχνιάσουν έναν φόνο. Η υπόθεση γίνεται όλο και πιο δύσκολο να λυθεί και αρχίζει να φαίνεται ότι μπορεί να μην μπορούν να την λύσουν.

Indiana Jones: Επικό το τρέιλερ με τον μοναδικό Χάρισον Φορντ

Η Νύχτα της 12ης: Η υπόθεση της ταινίας:

Στους διαδρόμους του εγκληματολογικού της αστυνομίας, λέγεται ότι όλοι οι ερευνητές έχουν ένα έγκλημα που τους στοιχειώνει. Τη μια ή την άλλη μέρα, συναντούν μια υπόθεση που τους πληγώνει περισσότερο από τις άλλες, χωρίς πάντα να γνωρίζουν το γιατί. Αρχίζει να περιστρέφεται στο μυαλό τους σε σημείο εμμονής. Ο νεαρός και φιλόδοξος αστυνόμος Vivés έχει μόλις διοριστεί επικεφαλής ομάδας στην εγκληματολογική ομάδα της Γκρενόμπλ, όταν η υπόθεση δολοφονίας της Κλάρα πέφτει στο γραφείο του.

Ο Vivés και η ομάδα του ερευνούν την πολύπλοκη ζωή και τις σχέσεις της Clara, αλλά αυτό που ξεκινά ως επαγγελματική και μεθοδική εμβάθυνση στη ζωή του θύματος σύντομα μετατρέπεται σε εμμονή.

Η Νύχτα της 12ης – La Nuit du 12

Σκηνοθεσία: Ντομινίκ Μολ
Σενάριο: Ντομινίκ Μολ, Ζιλ Μαρσάν
Μουσική: Ολιβερ Μαργκερί

Φωτογραφία: Πατρίκ Γκιρινγκέλι
Μοντάζ: Λοράν Ρουάν
Πρωταγωνιστούν: Μπαστιάν Μπουγιόν, Μπουλί Λανέρ, Τεό Κολμπί, Λουλά Κοτόν-Φραπιέ

Διάρκεια: 115 λεπτά
Έτος παραγωγής: 2022
Χώρες παραγωγής: Γαλλία, Βέλγιο

Η Νύχτα της 12ης: Δείτε το τρέιλερ

You are currently viewing a placeholder content from Youtube. To access the actual content, click the button below. Please note that doing so will share data with third-party providers.

More Information

Διαβάστε περισσότερα:

 Ο Τζογαδόρος με τον Ράσελ Κρόου έρχεται με σκηνοθέτη έκπληξη (Τρέιλερ)

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr