Search
Close this search box.
Η Μάγισσα

Η “Μάγισσα” οδεύει προς το Netflix;

H ελληνική σειρά «H Μάγισσα» οδεύει προς την πλατφόρμα του Netflix

Λίγο πριν από την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα της τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου, υπήρξε μια ανακοίνωση σχετικά με τη σειρά “Η Μάγισσα” του ΑΝΤ1. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα η σειρά να επεκτείνει την εμβέλειά της και να γίνει διαθέσιμη στο Netflix.

Φαίνεται ότι “Η Μάγισσα”, μια πολυαναμενόμενη σειρά της σεζόν, θα επιχειρήσει να ξεπεράσει τα ελληνικά σύνορα, καθώς ο ΑΝΤ1 βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με την παγκόσμια πλατφόρμα streaming, με το μόνο που απομένει να είναι η οριστικοποίηση της συμφωνίας.

«The Wonderful Story of Henry Sugar»: H νέα ταινία του Wes Anderson έρχεται στο Netflix (ΤΡΕΙΛΕΡ)

 

Η “Μάγισσα” οδεύει προς το Netflix;

Σύμφωνα με πληροφορίες της Real News, ο ΑΝΤ1 επιδιώκει ενεργά μια ευρύτερη συμφωνία με το Netflix για φιλόδοξες εγχώριες παραγωγές μυθοπλασίας, με την επίσημη ανακοίνωση από τη διοίκηση του καναλιού να αναμένεται σύντομα.

Για τη δημιουργία αυτής της σειράς, η οποία διαθέτει προϋπολογισμό 12 εκατομμυρίων ευρώ, καθιστώντας την την πιο ακριβή παραγωγή της σεζόν, κατασκευάστηκε ένας πύργος 10 μέτρων με ειδική πέτρα που εισήχθη από τη Γερμανία, ενώ δόθηκε σχολαστική προσοχή στη δημιουργία πολλών λεπτομερών εσωτερικών σκηνικών.

Από την αρχή, οι παραγωγοί φρόντισαν ώστε η σειρά να μπορεί να απολαμβάνεται από τους θεατές σε όλο τον κόσμο χωρίς να απαιτούνται εκτεταμένες γνώσεις της ελληνικής ιστορίας.

Μάγισσα περιγραφή

1817… Η εθνική επανάσταση βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, απαιτώντας ειρήνη και ενότητα στην αδάμαστη περιοχή της Μάνης. Δύο αντίπαλες φατρίες, αυτή του καπετάν Λάσκαρη και του Γερακάρη, ενώνονται πλέον μέσω του γάμου των παιδιών τους. Ωστόσο, η εξαφάνιση του 40 ημερών εγγονιού τους θα διαταράξει την εύθραυστη ισορροπία της σχέσης τους. Οι οικογένειες ανακινούνται σε δράση, ψάχνοντας παντού για το παιδί. Με το πρώτο φως της αυγής, η νεαρή υπηρέτρια της οικογένειας Λάσκαρη, η Θεοφανώ, θα οδηγηθεί από ένα όραμα στις όχθες του ποταμού Άρνα…

You are currently viewing a placeholder content from Youtube. To access the actual content, click the button below. Please note that doing so will share data with third-party providers.

More Information

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr