Search
Close this search box.
Γραμμή της κιμωλίας

​Η Γραμμή της Κιμωλίας: Η ταινία τρόμου ήρθε στο Netflix – Τρέιλερ 

Η «Γραμμή της κιμωλίας» κυκλοφορεί σήμερα στο Netflix. Η νέα ισπανική ταινία τρόμου ήρθε στο Netflix μετά από καθυστέρηση.

Σε σενάριο και σκηνοθεσία του Ignacio Tatay, η ταινία «Γραμμή της κιμωλίας» (αρχικός τίτλος “Jaula”) του Netflix είναι μια ισπανική ταινία τρόμου μυστηρίου που περιστρέφεται γύρω από ένα ζευγάρι – την Paula και τον Simón – που συναντά ένα παράξενο και περιπλανώμενο νεαρό κορίτσι ολομόναχο σε κεντρικό δρόμο τη νύχτα.

Αποφασίζουν να υιοθετήσουν το κορίτσι και καθώς η Paula προσπαθεί να επικοινωνήσει μαζί της και να μάθει το παρελθόν της, ανακαλύπτουν ότι πρόκειται για ένα τραυματισμένο παιδί που του αρέσει να μένει μέσα στο κουτί που σχεδιάζει η ίδια με γραμμές κιμωλίας.

Το μυστηριώδες παιδί πιστεύει ότι αν βγει έξω από τη γραμμή της κιμωλίας, ένα τέρας θα έρθει να την πάρει και θα την τιμωρήσει γι’ αυτό.

«Women Talking»: Η ταινία ετοιμάζεται για τα βραβεία Όσκαρ

Η ταινία “The Chalk Line” γυρίστηκε εξ ολοκλήρου στην Ισπανία και συγκεκριμένα στη Μαδρίτη. Τα κύρια γυρίσματα της ισπανικής ταινίας φαίνεται ότι ξεκίνησαν το καλοκαίρι του 2020, αλλά σύντομα σταμάτησαν λόγω της πανδημίας COVID-19 στη χώρα.

Μετά από κάποια καθυστέρηση, η παραγωγή συνεχίστηκε τον Ιούλιο του 2020 και τελικά ολοκληρώθηκε γύρω στον Αύγουστο του ίδιου έτους.

Υπόθεση:

Όταν ένα ζευγάρι βρίσκει ένα άγνωστο τραυματισμένο παιδί, η σύζυγος πρέπει να αποκρυπτογραφήσει τη συμπεριφορά του κοριτσιού για να ξεκλειδώσει το σκοτεινό παρελθόν του.

Πρωταγωνιστούν: Έλενα Ανάγια,Πάμπλο Μολινέρο,Έβα Τένιαρ

Δείτε το τρέιλερ εδώ:

You are currently viewing a placeholder content from Youtube. To access the actual content, click the button below. Please note that doing so will share data with third-party providers.

More Information

Διαβάστε περισσότερα:

Halloween:5 ταινίες για την πιο «spooky» περίοδο του χρόνου

Φωτογραφία εξωφύλλου

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr