Search
Close this search box.
Smile

Ετοιμάζεται το «Clown in a Cornfield» από τους παραγωγούς του «Smile»

Το θρίλερ Smile ήταν μόνο η αρχή. Τώρα σειρά έχει το Clown in a Cornfield.

Η ομάδα πίσω από το Smile έχει να επιδείξει κι άλλο τρόμο. Με την επιτυχημένη ταινία τρόμου να έχει καλές επιδόσεις στους κριτικούς και στο box office, ανακοινώθηκε μέσω του Deadline ότι οι παραγωγοί έχουν πλέον βάλει στόχο την ανάπτυξη του Clown in a Cornfield.

Το σχέδιο είναι η Protagonist να πουλήσει την ταινία στην Αμερικανική Αγορά Κινηματογράφου στο Λος Άντζελες.

Την παραγωγή αναλαμβάνουν οι Marty Bowen και Wyck Godfrey της Temple Hill Entertainment, ενώ ο Eli Craig (Tucker & Dale vs. Evil, Little Evil) θα αναλάβει τη σκηνοθεσία.

Το σενάριο υπογράφει ο Carter Blanchard, αν και το Clown in a Cornfield βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Adam Cesare. Το διάσημο βιβλίο εκδόθηκε τον Αύγουστο και μια συνέχεια, με την ονομασία Clown in a Cornfield II: Frendo Lives, ενώ υπάρχουν σχέδια για ένα ακόμη βιβλίο.

Παρόλο που μπορεί να υπάρχουν κάποιες διαφορές με την κινηματογραφική μεταφορά, μπορείτε να πάρετε μια ιδέα για το πώς θα είναι η ταινία διαβάζοντας την επίσημη περιγραφή του Clown in a Cornfield παρακάτω.

«The Witcher»: Ο Χένρι Καβίλ αποχωρεί από τη σειρά του Netflix

Υπόθεση του βιβλίου:

«Η Κουίν Μέιμπρουκ και ο πατέρας της έχουν μετακομίσει στο μικροσκοπικό, βαρετό Κέτλ Σπρινγκς, για να κάνουν μια νέα αρχή. Αλλά αυτό που δεν ξέρουν είναι ότι από τότε που έκλεισε το εργοστάσιο σιροπιού καλαμποκιού Baypen, το Kettle Springs έχει ραγίσει.

Από τη μία πλευρά είναι οι ενήλικες, που θέλουν απεγνωσμένα να κάνουν το Kettle Springs ξανά σπουδαίο, και από την άλλη τα παιδιά, που θέλουν να διασκεδάσουν, να κάνουν φάρσες σε βίντεο και να φύγουν από το Kettle Springs όσο πιο γρήγορα μπορούν.

Το Kettle Springs βρίσκεται σε μια διαρκή μάχη ανάμεσα στο παλιό και το νέο, την παράδοση και την πρόοδο. Είναι μια μάχη που φαίνεται ότι θα καταστρέψει την πόλη.

Μέχρι που ο Φρέντο, η μασκότ του Μπέιπεν, ένας ανατριχιαστικός κλόουν, γίνεται δολοφόνος και αποφασίζει ότι ο μόνος τρόπος για να ξαναγεννηθεί το Κέτλ Σπρινγκς είναι να ξεριζώσει τη σάπια σοδειά των παιδιών που ζουν εκεί τώρα».

Το Clown in a Cornfield δεν έχει ακόμη ημερομηνία κυκλοφορίας. Εν τω μεταξύ, οι παραγωγοί συνεχίζουν να δέχονται το κύμα της επιτυχίας του Smile.

Διαβάστε περισσότερα:

Έβαν Πίτερς: «Πρέπει να φέρω στη ζωή μου τη χαρά και την ελαφρότητα.» – Βίντεο

 

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr