Search
Close this search box.
celine dion

Διαμαρτύρονται οι fans της Celine Dion στα γραφεία του Rolling Stone

Διαμαρτύρονται οι fans της Celine Dion έξω από τα γραφεία του Rolling Stone σχετικά με τον αποκλεισμό της καλλιτέχνιδος από την ετήσια λίστα του περιοδικού

Διαμαρτύρονται οι φανατικοί οπαδοί της Celine Dion

Στην αρχή του έτους και, συγκεκριμένα, στις 7 Ιανουαρίου, οι fans της αγαπημένης και πολυβραβευμένης καλλιτέχνιδος, Celine Dion, συγκεντρώθηκαν έξω από τα γραφεία του περιοδικού Rolling Stone, με σκοπό να διαμαρτυρηθούν για τον αποκλεισμό της Dion από την ετήσια λίστα του περιοδικού. Η λίστα αυτή περιείχε 200 σπουδαίες προσωπικότητες του καλλιτεχνικού στερεώματος. Και γιατί ήταν έξαλλοι οι fans; Μα γιατί το περιοδικό δεν συμπεριέλαβε τη Celine Dion!

Οι fans συγκεντρώθηκαν έξω από τα γραφεία του περιοδικού, κρατώντας πλακάτ με συνθήματα-λογοπαίγνια, εμπνευσμένα από τα πασίγνωστα και βραβευμένα τραγούδια της ερμηνεύτριας, αλλά και όχι μόνο! Διαμαρτύρονται οι οπαδοί.

celine dion

Η λίστα του Rolling Stone για το 2023

Με την αρχή του έτους, το περιοδικό Rolling Stone άνοιξε ένα μεγάλο ζήτημα και ξεκίνησε τη συζήτηση για τη δημιουργία μιας λίστας, η οποία περιέχει 200 από τους σπουδαιότερους και σημαντικότερους καλλιτέχνες όλων των εποχών. Το περιοδικό δήλωσε τα εξής σχετικά με την έκδοση της λίστας:

Όταν το Rolling Stone δημοσίευσε για πρώτη φορά τη λίστα με τους 100 καλύτερους τραγουδιστές το 2008, χρησιμοποίησε μια περίτεχνη διαδικασία ψηφοφορίας που περιλάμβανε τη συμβολή γνωστών μουσικών. Τα αποτελέσματα στράφηκαν προς την κλασική ροκ και τραγουδιστές από τη δεκαετία του ’60 και του ’70. Αυτή η νέα λίστα συντάχθηκε από το προσωπικό και τους βασικούς συντελεστές του περιοδικού και περιλαμβάνει 100 χρόνια ποπ μουσικής ως μια συνεχιζόμενη παγκόσμια συζήτηση, όπου η εμβληματική Ινδή τραγουδίστρια Lata Mangeshkar μπαίνει μεταξύ της Amy Winehouse και του Johnny Cash και η βασίλισσα της σάλσα, Celia Cruz, βρίσκεται εκεί ψηλά στην κατάταξη μαζί  με τον Prince και τον Marvin Gaye.

Διαβάστε αναλυτικά τη λίστα παρακάτω.

Rolling Stone: Οι 200 σπουδαιότεροι τραγουδιστές και τραγουδίστριες όλων των εποχών

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr