Search
Close this search box.
Αφροδίτη Λατινοπούλου τεκνοθεσία

Η Αφροδίτη Λατινοπούλου απαντά σε συνέντευξη του Γιώργου Καπουτζίδη για την τεκνοθεσία

Η Αφροδίτη Λατινοπούλου απασχολεί την κοινή γνώμη των social media με αφορμή νέα της ανάρτηση. Αυτή τη φορά η πολιτεύτρια τοποθετήθηκε μέσω δημοσίευσης που αφορούσε μια πρόσφατη συνέντευξη του Γιώργου Καπουτζίδη.

Όπως είναι γνωστό κάθε φορά που η Αφροδίτη Λατινοπούλου σχολιάζει κοινωνικά ή εθνικά ζητήματα που αφορούν την επικαιρότητα και που προβληματίζουν την κοινωνία, τα σχόλιά της γίνονται θέμα συζήτησης με τα αρνητικά και θετικά σχόλια να «πέφτουν βροχή». Αναφορικά με το πιο πρόσφατο, η τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια είναι ένα ζήτημα που συζητείται έντονα το τελευταίο διάστημα με αφορμή το επικείμενο νομοσχέδιο της Κυβέρνησης. Αν και η κοινωνία φαίνεται διχασμένη, κάποιοι έχουν πάρει σαφή θέση υπέρ ή κατά απέναντι σε αυτό το ζήτημα.

Η Αφροδίτη Λατινοπούλου προφανώς ανήκει στην κατηγορία που δε βλέπει θετικά αυτή την εξέλιξη και τα σχόλιά της μπαίνουν διαρκώς στο μικροσκόπιο απο τους χρήστες του διαδικτύου. Συγκεκριμένα, η Αφροδίτη Λατινοπούλου αντέδρασε σε δημοσίευση που περιείχε ένα απόσπασμα από μια συνέντευξη του Γιώργου Καπουτζίδη αναρτώντας ένα story στο Instagram, στο οποίο σχολίασε:

«Κι εγώ θα βρω μία φριτέζα και θα γεννήσουμε τηγανητές πατάτες. Έλεος πια. Έχουν δολοφονήσει τη λογική». Ε δε θέλει και πολύ για να ξεκινήσει το πάρτι από κάτω…

Αφροδίτη Λατινοπούλου τεκνοθεσία

 

Ιερώνυμος: Υποστηρίζει την ελευθερία του ατόμου, χωρίς όμως αλλαγές στη σύνθεση της κοινωνίας

 

Πηγή φωτογραφιών

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr