Search
Close this search box.
Μπιλ Γκέιτς βιβλίο

Ένα αυτοβιογραφικό βιβλίο θα κυκλοφορήσει ο Μπιλ Γκέιτς: «Βρίσκομαι στο φως της δημοσιότητας από τα 20 μου…»

Ο Μπιλ Γκέιτς αποκάλυψε τα σχέδιά του να εκδώσει ένα βιβλίο με απομνημονεύματα,  το  «Source Code: Gates: My Beginnings”, το οποίο θα κυκλοφορήσει το επόμενο έτος.

Το βιβλίο θα εμβαθύνει στην πρώιμη ζωή του διάσημου επιχειρηματία και συνιδρυτή της Microsoft, μιας από τις πιο επιτυχημένες εταιρείες τεχνολογίας στην ιστορία. Καλύπτοντας τη διαδρομή του από την παιδική του ηλικία στο Σιάτλ μέχρι τα πανεπιστημιακά του χρόνια, ο Γκέιτς στοχεύει να προσφέρει μια ολοκληρωμένη ματιά στα χρόνια της διαμόρφωσής του.

Ανακοίνωση
Σε μια ανάρτηση στο ιστολόγιό του, GatesNotes, ο Μπιλ Γκέιτς μοιράστηκε τα εξής: «Βρίσκομαι στο φως της δημοσιότητας από τα 20 μου, αλλά μεγάλο μέρος της ζωής μου, τα χρόνια που προηγήθηκαν δεν είναι γνωστά» .Με την πάροδο των ετών, με ρωτούσαν συχνά για τα παιδικά χρόνια, τον χρόνο μου στο Χάρβαρντ και τη συνίδρυση της εταιρείας.

Τα 3 καλύτερα βιβλία που προτείνει ο Bill Gates για το 2023

Τί να περιμένετε στην αυτοβιογραφία;
Τα απομνημονεύματα θα αναδείξουν σημαντικές στιγμές από τη ζωή του Γκέιτς, συμπεριλαμβανομένης της απόφασής του να εγκαταλείψει το Χάρβαρντ σε ηλικία 20 ετών το 1975. Αυτή η καίρια επιλογή έγινε λίγο πριν ο ίδιος και ο φίλος του Πολ Άλεν δημιουργήσουν το λογισμικό που θα γινόταν τελικά η Microsoft. Ο Γκέιτς σκοπεύει να ρίξει φως σε λιγότερο γνωστές πτυχές της ζωής του, συμπεριλαμβανομένων των προκλήσεων και των θριάμβων που διαμόρφωσαν την πορεία του.

Προσωπικοί και επαγγελματικοί αγώνες
Ο Γκέιτς υπόσχεται να καλύψει «μερικές από τις πιο δύσκολες πτυχές» της ζωής του. Γράφει για το αίσθημα του παρείσακτου στο σχολείο, τις συγκρούσεις που βίωσε με τους γονείς του κατά τη διάρκεια της επαναστατικής εφηβείας του, την αντιμετώπιση της ξαφνικής απώλειας ενός στενού φίλου και τον κίνδυνο αποβολής από το κολέγιο. «Και καλύπτω τις προκλήσεις της εγκατάλειψης του σχολείου για να στοιχηματίσω σε έναν κλάδο που δεν υπήρχε ακόμα»

Εκτός από τους αγώνες του, ο Gates θα μοιραστεί επίσης ιστορίες από εκείνους που πίστεψαν σε αυτόν, ενθάρρυναν την ανάπτυξή του και βοήθησαν να μετατρέψει τις ιδιορρυθμίες του σε δυνάμεις.

To βιβλίο θα εκδοθεί από τον εκδοτικό όμιλο Knopf Doubleday και έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει τον Φεβρουάριο του 2025. Το βιβλίο περιγράφεται ως μια αποκαλυπτική αυτοπροσωπογραφία ενός από τους ανθρώπους με τη μεγαλύτερη επιρροή στην εποχή μας, προσφέροντας στους αναγνώστες μια προσωπική ματιά στα πρώτα χρόνια ενός ανθρώπου που επηρέασε σημαντικά τον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο.

10 απαγορευμένα κλασικά λογοτεχνικά έργα που ίσως δε γνωρίζετε

Φωτογραφία εξωφύλλου

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr