Search
Close this search box.
έκθεση Black or White νέα παραλία

Έκθεση Black Or White στη Νέα Παραλία – Πασαρέλα

Black Or White Νέα Παραλία – Νέα Πασαρέλα 8 επιστρέφει για τα μάτια σας μόνο!

έκθεση Black or White νέα παραλία

Αν νοσταλγείτε ή δεν είχατε τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε το θεαματικό fashion show μόνο με ανακυκλώσιμα υλικά που διοργανώθηκε τον Σεπτέμβριο του 2022, στον υπαίθριο χώρο του Μεγάρου Μουσικής από τους εμπνευστές του, τους Φίλους της Νέας Παραλίας σε συνεργασία με τον ΟΜΜΘ, η έκθεση των κοστουμιών που παρουσιάστηκαν εγκαινιάζεται την Τετάρτη, 1 Φεβρουαρίου, 18.00 μ.μ. και σας περιμένει ως 22 Φεβρουαρίου στον φιλόξενο Πολυχώρο Πολιτισμού Ισλαχανέ!

Δείτε εδώ τα πλάνα από την εκδήλωση του Σεπτεμβρίου:

You are currently viewing a placeholder content from Youtube. To access the actual content, click the button below. Please note that doing so will share data with third-party providers.

More Information

30 μοναδικές ευρηματικές δημιουργίες που υπηρετούν τη θεματική Black Or* White, σας περιμένουν για να δείτε από κοντά τις λεπτομέρειές τους και τα απίθανα υλικά τους, μέσα από το ανεπανάληπτο στυλ των δημιουργών** τους. Η τέχνη, η μόδα, η δημιουργικότητα και η περιβαλλοντική συνείδηση σε μια έκθεση που αξίζει το ενδιαφέρον και σίγουρα θα κεντρίσει την περιέργειά σας. Μόνο χαρά και ικανοποίηση αποτελεί το γεγονός, πως, έχει υπερκαλυφθεί ο αριθμός των προγραμματισμένων επισκέψεων εκπαιδευτικού χαρακτήρα σχολείων, με μια ιδιαίτερη έκπληξη για τους μαθητές/τριες που θα την επισκεφτούν φέτος. Στο πλαίσιο της φιλοσοφίας του zero waste, οι μαθητές κάθε σχολείου θα κληθούν να φτιάξουν με ανακυκλώσιμα υλικά που δεν χρησιμοποιήθηκαν από τους σχεδιαστές κατά την πασαρέλα, αλλά και τη φαντασία τους, τμήμα ενός κοστουμιού, το οποίο θα πάρει την τελική του μορφή με την ολοκλήρωση της έκθεσης, έτσι ώστε οι μαθητές/τριες όλων των σχολείων να συμμετέχουν στη δημιουργία του.

You are currently viewing a placeholder content from Youtube. To access the actual content, click the button below. Please note that doing so will share data with third-party providers.

More Information

Η γιορτή των εγκαινίων, την Τετάρτη, 1 Φεβρουαρίου, συνδυάζεται και με την ετήσια γενική συνέλευση και την κοπή πίτας του συλλόγου Φίλοι της Νέας Παραλίας οι οποίες θα πραγματοποιηθούν το ίδιο απόγευμα στις 17.00μμ στον χώρο του Ισλαχανέ.

**Σχεδιαστές: Γιάννα Πώλα, Ράνια Αφεντούλη, Σοφία Γεωργιάδου, Νίκος Γλαβίνας, Νίκος Καραγιαννίδης, Μιχάλης Τσόκλης, Μπερνάρ Κουόμο, Βασιλική Μικρού, Νικολέτα Τσικώτη, Αγγελική Ταλιαδούρου, Κρίστυ Αργυροπούλου, Γεωργία Σταυρίδου, Ειρήνη Μητούδη, Κατερίνα Σολομού, Μυρτώ Ραφαηλίδη Ζήκα, Λιζέττα Φώτογλου
*Or στα γαλλικά = Χρυσό

Έκθεση: Black Or White Νέα Παραλία- Νέα Πασαρέλα 8
Ισλαχανέ, Ελένης Ζωγράφου 3, Θεσσαλονίκη 546 34 τηλ 2310-206910Χορηγός: Ελληνική Εταιρία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης – ΕΕΑΑ
Εγκαίνια: 1 Φεβρουαρίου στις 18:00 (Ετήσια γενική συνέλευση-κοπή πίτας 17:00)
Διάρκεια: 1 Φεβρουαρίου -22 Φεβρουαρίου
Δευτέρα- Τρίτη-Πέμπτη- Παρασκευή: 10:00-14.00μμ
Τετάρτη: 10:00 – 20:00
Είσοδος ελεύθερη

Διαβάστε περισσότερα:

Balenciaga: Το cancel που ξέχασαν οι διάσημοι influencers

 

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr